KRIS NEISKUSAN ZA GVINET: Nevinost izgubio u 22!
Foto: AP

Stidljivi muzičar

KRIS NEISKUSAN ZA GVINET: Nevinost izgubio u 22!

Pop kultura -
Nije funkcionisalo u slučaju Gvinet i Krisa, ali kada se spoje suprotnosti, veza može da traje, seks je bolji nego u drugim vezama

Dobro poznato pravilo za ljubavne veze da se suprotnosti privlače, u slučaju Gvinet Paltrou i Krisa Martina nije važilo. Razvod stidljivog muzičara i glumice sa bogatom listom partnera iznenadio je mnoge, a razlog njihovog razvoda je, čini se, bio baš u tim suprotnostima.

"Nije funkcionisalo u slučaju Gvinet i Krisa, ali kada se spoje suprotnosti, veza može da traje, seks je bolji nego u drugim vezama", kaže Trejsi Koks, poznati seksualni terapeut. A te ključne suprotnosti koje su bile prepreka za brak čuvene glumice i njegov supruga su sledeće:

"Član benda "Koldplej" važi za veoma povučenu osobu, izgubio je nevinost u 22. godini, samo nekoliko godina pre nego što je upoznao Gvinet. I nakon braka sa holivudskom glumicom svoja pojavljivanja u javnosti vezivao je isključivo za muzičku scenu. Nikada nije uživao u medijskoj pažnji.

Sve što nije voleo Kris, Gvinet je obožavala. Bila je redovni posetilac holivudskih žurki, a imala je i više nego bogat ljubavni život. Dobro je poznata i njena lista prijatelja sa holivudske A liste.

Da li se suprotnosti zaista privlače?I pored ovih razlika, njihov brak, koji je trajao više od jedne decenije, važio je za jedan od najstabilnijih. Dobili su dvoje dece Epla i Mozesa i postali sinonim savršene zajednice. Mnoge psihološke studije ukazuju da je dobro izabrati partnera sličnog vama, onog ko deli vaše stavove i navike.

Prema njima, kada osoba da poželjne odgovore na ključna pitanja: "Šta je po tebi suština veza?" i "Kako zamišljaš vaspitanje dece?", dobar je znak da je prava za vas. Ta prevelika sličnost može da deluje negativno na strast između partnera. Predviljdivost u ponašanju partnera daje sigurnost, ali smanjuje požudu. Ta mala neizvesnost stvara iskru u odnosima. To je glavna prednost kada se suprotnosti spoje.Baš zbog ovakvih tumačenja moglo bi lako da se zaključi da će brak Gvinet Paltrou i Krisa Martina trajati.

Ali kako je dodala Trejsi Koks, od pravila i očekivanja uvek ima izuzetaka. Ako se upitate koje pravilo u ljubavi na kraju treba prihvatiti, odgovor bi bio da je ravnoteža najbolja, odnosno da je najbolje izabrati partnera koji sa vama deli i sličnosti i razlike. To kaže teorije, a praksa poručuje da pravila zapravo nema.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track