Brankica Sebastijanović i Miloš Biković: Naučili smo da se borimo sa pogledima znatiželjnih
Foto: Story

Intervju

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković: Naučili smo da se borimo sa pogledima znatiželjnih

Pop kultura -
Zaljubljeni par dugo je skrivao svoju vezu od javnosti, ali kada je Brankica započela profesionalni uspon, njihova romansa prestala je da bude tajna

Talentovanu i mladu umetnicu Brankicu Sebastijanović trenutno gledamo u dve serije na TV Prva, Sinđelići, srpskoj verziji čuvenih Seranovih, i Samac u braku, koja je rađena prema motivima romana Mir-Jam, piše magazin Story u novom broju.

U njoj ljubavnu priču koja je smeštena u tridesete godine prošlog veka atraktivna brineta dočarava zajedno sa svojim kolegom i emotivnim partnerom Milošem Bikovićem.

Zaljubljeni par dugo je skrivao svoju vezu od javnosti, ali kada je Brankica započela profesionalni uspon, njihova romansa prestala je da bude tajna. Svesni pažnje koju privlače, naučili su da se bore sa pogledima znatiželjnih.

Informacija da još nisu vodili ljubav i da to ne planiraju da učine pre braka, nasmejala je nedavno ovaj par, a uspešna glumica ne dozvoljava da joj ovi i slični naslovi u medijima poremete svakodnevicu, već je usredsređena na to da ovog proleća diplomira na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kao i na nove poslovne izazove, a najviše od svega - na svog dečka.

Više o Brankici Sebastijanović i njenoj romansi sa kolegom Milošem Bikovićem možete naći u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 28. marta 2014. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track