SUPRUG MARAJE KERI: Spavao sam s Kim Kardašijan!
Foto: Rojters

Poduži spisak

SUPRUG MARAJE KERI: Spavao sam s Kim Kardašijan!

Pop kultura -
Ovo je Los Anđeles, mesto gde svi spavaju sa svima. Spavao sam sa Kim Kardašijan, Nikol Šerzinger, Selitom Ebanks i Kristinom Milian, otkrio je voditelj

Nik Kenon, suprug Maraje Keri i voditelj, gostujući u jednoj radijskoj emiciji, izneo je najzanimljive detalje njegovog seksualnog života. Ispričao je koliko je bila strastvena prva bračna noć sa Marajom i otkrio više nego zanimljiv spisak poznatih dama sa kojima je spavao. Kenon i poznata pevačica nisu imali seks pre braka, to je prema Niku bila dobra odluka.

"Nije mi žao što sam toliko dugo čekao jer je ona žena koju se isplati čekati, a ja sam muškarac koji voli da udovoljii ženi. Spavali smo prvu bračnu noć i tada sam je zadovoljio kao niko pre mene", rekao je Nik.

Njegov brak sa Marajom je gotovo savršen, a tajna uspešnosti je upravo u redovnom seksu. Kenon je u bračnu zajednicu ušao sa bogatim seksulanim iskustvom.

"Ovo je Los Anđeles, mesto gde svi spavaju sa svima. Spavao sam sa Kim Kardašijan, Nikol Šerzinger, Selitom Ebanks i Kristinom Milian", otkrio je. U otvorenom razgovoru o seksu Nik Kenon je pomenuo i da je nevinost izgubio sa 13 godina i to sa starijom devojkom od sebe.

Pošto je bio toliko pričljiv, morao je da smisli način da umiri suprugu. Rešenje je pronašao u dijamantskoj narukvici. Uz taj komad nakita Maraja se neće ljutiti.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track