KATARINA ŠIŠMANOVIĆ PLESOM DO FINALA: Dobro je što sam podigla prašinu!
Foto: Tv Prva

Ples sa zvezdama

KATARINA ŠIŠMANOVIĆ PLESOM DO FINALA: Dobro je što sam podigla prašinu!

Pop kultura -
Smatram da je potrebno da se podigne prašina oko nastupa jer to znači da su me odmah primetili, i to je dobro jer mi je cilj da idem do finala i bilo bi mi jako žao da ispadnem ranije, rekla je Katarina

Prvu epizodu novog šoua "Ples sa zvezdama" obeležila je voditeljka koju već sedam godina gledamo u emisiji "Sve za ljubav", i to svojim provokativnim kostimom ali i plesom.

"Smatram da je potrebno da se podigne prašina oko nastupa jer to znači da su me odmah primetili, i to je dobro jer mi je cilj da idem do finala i bilo bi mi jako žao da ispadnem ranije", rekla je Katarina.

Kaže, sasvim je sigurna da neće ispasti u narednoj epizodi jer sa partnerom Aleksandrom Veljkovićem sprema pravu cirkusku tačku.

"On je odličan plesač i sigurna sam da će nas odvesti do samog kraja ovog serijala. Vežbamo tri sata dnevno i nije mi teško, mada, nisam baš srećna kada mi zada pretežak zadatak", rekla je kroz osmeh šarmantna voditeljka. Kada je konkurencija u pitanju, Šišmanovićeva kaže da je ne vidi u ovakvom šouu jer je prvobitan cilj humanost, ali smatra da će veliku pažnju privući Tanja Bošković i Milojko Pantić.

"Od nas mladih se ovako nešto očekuje, ali Tanja i Milojko Pantić pokazaće da godine u ovakvom šouu nisu bitne. Svakako verujem da su oni budući favoriti baš zbog toga", rekla je ona i dodala da se ne pribojava bivšeg kolege Milana Kalinića koji igra na mačo kartu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track