ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Koja dva para idu u udel?
Foto: TV Prva

Opasna konkurencija

ANKETA PLES SA ZVEZDAMA: Koja dva para idu u udel?

Pop kultura -
14 parova je otplesao prvi svoj ples pred sudijama i sad je na gledaocima da odrede koja dva para idu u duel

Ples sa zvezdama je počeo. U humanitarnom šou smenjivaće se ritmovi sambe, tanga, džajva, rumbe, kvikstepa, ča-ča-čaa, valcera i paso doblea.

14 parova je otplesao prvi svoj ples pred sudijama i sad je na gledaocima da odrede koja dva para idu u duel.

Najviše poena žirija dobili su Tamara Petrović i Marko 37 poena, drugi su Tanja Bošković i Marko 36 poena, Ivan Mihailović i Marija 36 poena, zatim slede Lena Bogdanović i Nikola 34 poena, Milan Kalinić i Jelena 33, Katarina Šišmanović i Aleksandar 31, Nikola Nemešević Nemeš i Marija 27, Vanesa Šokčić i Vlada 26, Aleksandar Šapić i Slađana 26, Igor Lazić Niggor i Jelena 24, Nikolija Jovanović i Ignjat 23, Milojko Pantić i Zorana 22, a poslednja dva mesta zauzeli su Tamara Paunović i Mirko 17 i Saša Vidić i Ana 16 poena.

Gledaoci su glasali još 10 minuta posle završetka emisije, a u ponedeljak u 21 sat njihovi glasovi će se sabrati sa glasovima žirija. Glasovi publike će se bodovati tako da će onaj ko je osvojio najviše dobiti 14 poena, a najmanje 1 poen. Dva para sa najmanje glasova ići će u duel i otplesaće jedan ples i nakon toga će najslabiji plesni par napustiti emisiju.

Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track