Bob Geldof: Kako da podnesem, ovo je više od bola!

Utučen

Bob Geldof: Kako da podnesem, ovo je više od bola!

Pop kultura -
Ona je bila najzabavnije, najpametnije, najsmešnije i najluđe stvorenje od svih nas, rekao slavni pevač

Pevač Bob Geldof veoma teško je podneo vest o smrti ćerke Pičiz, koja je danas preminula u 25. godini. Telo je pronađeno u njenoj kući u britanskom Vrotamu, uzrok smrti još je nepoznat.

- Ovo je više od bola. Ona je bila najzabavnije, najpametnije, najsmešnije i najluđe stvorenje od svih nas. Kako ćemo to podneti - reči su Boba Geldofa koji je potvrdio smrt svoje ćerke i dodao da je Pičuz bila predivna i da još ne može da poveruje da je više neće videti.

Suprug Pičiz Geldof, Tomas Koen, u saopštenju je kratko rekao da je njegova žena bila obožavana s njegove i sa strane njihove dece.

- Neću dopustiti da je zaborave. Rašće u srcima naše dece svaki dan. Volećemo je zauvek - rekao je Tomas. Pičiz je samo dan pred smrt na Instagramu objavila fotografiju sa svojom majkom, Pplom Jets, koja je 2000. godine preminula od predoziranja heroinom. Pičiz je bila televizijska voditljka, manekenka i novinarka. Medijsku karijeru počela je već s 15 godina kad je počela da piše za časopis El, a kasnije je pisala za Telegraf i Gardijan. Imala je i svoju televizijsku emisiju.

Iza sebe je ostavila dvojicu sinova. Prošle godine u aprilu je rodila je sina Fedru. Dečak je na svet došao carskim rezom. Manekenka je rodila 24. aprila, na dan kada bi njena pokojna majka Paula Jetes proslavila svoj 54. rođendan. Sa suprugom Tomasom Koenom ima i sina Astala. S drugim detetom zatrudnela je šest meseci nakon rođenja prvog deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track