Oksfordice, glomazni šeširi, karneri: Ženska odeća koju muškarci ne razumeju

Devojke, ne zbunjujte ih

Oksfordice, glomazni šeširi, karneri: Ženska odeća koju muškarci ne razumeju

Pop kultura -
Majice sa mačićima, kombinezoni? Ništa tu njima nije jasno

Muškarci ne samo da ne shvataju zašto nam je ponekad potrebna čitava večnost da se sredimo, već ne razumeju ni zašto baš moramo da kupujemo i nosimo određene komade.

Veliki šeširiKačketi i vunene kape su im ok. To vide kao funkcionalne i "normalne" komade koje i oni nose. Ali, kada vas ugledaju kako im prilazite sve sa nekim šik šeširom koji u obimu ima oko metar, umiru od smeha, sve sa izrazom lica "šta ti je to trebalo!".

Široke-kratke majiceDa, momci vole kada nosite kratke majice, bluze i slično. Sve što otkriva delove vašeg tela, podržavaju. Ali samo ako je usko. Sve što liči da je tri broja veće i što skriva vaše telo je za njih van svake diskusije.

Atraktivan donji deo trenerkePoludeo bi kada vas ugleda u tim kičastim polupantalonama. Pogotovo ako idete na sastanak. Ipak, setite se da muškarci ne razlikuju pidžame i trenerke.

Konfuzan i komplikovan printMomci vole print koji znaju kako se zove: pruge, cvetne dezene, tufne i tu je tačka. Sve haotično i apstraktno ne bi trebalo da nosite.

Providne tkanineVole kada vam se telo vidi, ali bi još više voleli da nemate ništa. Ipak u društvu providne tkanine se nikako ne podrazumevaju…

Masivan nakitDefinitivno muškarci ne vole kada na nama vide dosta nakita, još ako je ogroman imaju stav: "Ta ogrlica odvlači svu moju pažnju sa tvog lica, hajde skini je. Može?"

Džins sa cirkonimaMomci vole kada cure nose teksas. Pa još kratak šorc, milina. Ali kada vide šljokice, nitne i cirkone, sve ono što biste trebali da imate na nekoj noćnoj kombinaciji, to im je ipak previse.

KombinezonSve što je iz jednog komada muškarcima se ne dopada. Kupaći kostim iz jednog dela, farmerke sa tergerima... Ako ste moler, onda ok, ali ako niste, onda je ovo kombinacija koju bi trebale da izbegavate.

Salonke sa vrtloglavo visokim potpeticamaZašto nosite nešto što se vidi da je neudobno. To je ono što im prolazi kroz glavu…

OksfordiceRavne, jednostavne cipele na vezivanje koje podsećaju na muški model? Kada to vide imaju samo jedno pitanje: Da li ti to pokušavaš da se oblačiš kao ja? Pa ti imaš svoje stvari. Zamisli kako bi bilo da ja počnem da nosim tvoje haljine?

Maxi-suknjaSve što ima dužinu ispod kolena a nije džins je za njih loš komad.

KarneriOvaj krajnje "girly" detalj je momcima vrlo antipatičan.

Majice sa likom mačkeHm, to ni nama nije jasno zašto nosimo, a kamoli njima. Međutim, oni nisu samo alergični na mačke, već na sve "životinje". Ako je "animal print", onda dobro, ali slonovi, psi, koale i slično, nikako ne vole.

(Cafe.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track