Viktorija Bekam: Bila sam predmet podsmeha!

Otkriva u intervjuu

Viktorija Bekam: Bila sam predmet podsmeha!

Pop kultura -
Bivša članica grupe "Spajs grls" otkriva da je uložila mnogo truda kako bi njen rad bio ozbiljno shvaćen, ali da ipak nije ljuta na one koji je nisu podržali na početku karijere

Viktorija Bekam iako danas važi za jednu od najuspešnijih modnih dizajnerki na svetu, otkriva da njen put do uspeha nije bio jednostavan.

Bivša članica grupe "Spajs grls" otkriva da je uložila mnogo truda kako bi njen rad bio ozbiljno shvaćen, ali da ipak nije ljuta na one koji je nisu podržali na početku karijere.

"Dugo sam bila predmet podsmeha. Ljudi me nisu ozbiljno shvatali. I dok su mi se svi smejali, ja sam postavljala osnove za ovo što danas imam" izjavila je Viktorija u jednom intevjuu. Ona je dodala da joj je prethodna popularnost i pomogla i odmogla.

"Najvrednija stvar kod popularnosti je to što će vaš glas svi slušati. Umem da privučem dosta pažnje i ne moram da se oslanjam na reklamne kampanje. Ali radije spustim glavu, vredno radim, koncentrišem se na svoj posao, ne želim da me fotografišu svakog dana. Mislim da mi je zato popularnost donekle pomogla, ipak morala sam da prevaziđem mnogo predpredrasuda i to je u redu", zaključila je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track