Dadilja otkrila detalje iz kuće Džoli-Pit: Deca su neuredna, a Anđelina vrišti u kadi
Foto: AP

Rasulo

Dadilja otkrila detalje iz kuće Džoli-Pit: Deca su neuredna, a Anđelina vrišti u kadi

Pop kultura -
Dadilja koja radi sa decom poznatog para otkrila je da je porodica Džoli-Pit veoma neuredna te da klinci ništa ne sklanjaju za sobom, ako i da Anđa ne tako retko vrišti

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit žive veoma neurednim životom, a sve to tkrila je dadilja njihove dece.

Naime, dadilja koja radi sa decom poznatog para otkrila je da je porodica Džoli-Pit veoma neuredna te da klinci ništa ne sklanjaju za sobom, ako i da Anđa ne tako retko vrišti. Navodno je ovom paru zabranjen pristup u čak 12 hotela u svetu zbog nemirne dece.

"Deca su potpuno van kontrole, u kući je ogroman nered, a roditelji im nisu nikakav autoritet. Bred pokušava da dovede u red porodicu dok je Andželina potpuno odsutna. Kada ima slab momenat, ona ode u kupatilo, napuni kadu i tamo vrišti. To joj je svojevrsni izduvni ventil“, tvrdi izvor koji je dobio informacije od čistačice iz kuće poznatog para.

"Svako dete tera po svom, jedna ćerka nosi samo mušku garderobu, dok je jedan od sinova opsednut šminkom. Najstariji Medoks često tuče ostalu braću i sestre, dok je Paks izbačen iz škole jer je udario drugog učenika, a Anđelina insistira da sva deca pričaju na francuskom jeziku", dodao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track