TOKSIKOLOŠKI NALAZ: Pičiz Geldof se predozirala heroinom!
Foto: Ap

Istorija se ponavalja

TOKSIKOLOŠKI NALAZ: Pičiz Geldof se predozirala heroinom!

Pop kultura -
Njena majla Pola Jets (41) umrla od predoziranja heriona u 41. godini, a ćerka Boba Gedolfa već su jednom oživljavali zbog droge

Pičiz Geldof, ćerka muzičara Boba Geldofa, koja je pronađena mrtva 7. aparila u svojoj kući u Kentu na jugosistoku Engleske umrla je od predoziranja heroinom, pokazali su toksični nalazi.

Mediji tvrde da je to pokazao toksikološki nalaz koji će policija službeno objaviti u četvrtak. Istorija se ponavlja budući da je i njena majla Pola Jets (41) umrla od predoziranja heriona.

Pičiz se godinama borila sa zavisnošću, a 2008. godine su je morali i oživljavati pošto je prestala da diše. Iza sebe ostavila je supruga Toma i sinove od 11 i 23 meseca.

Pičiz Geldof radila je kao manekenka, novinar i TV voditelj. Nedavno se udala za muzičara Toma Koena s kojim je imala dva sina. Mediji nagađaju da je mogući uzrok smrti predoziranje, jer je u prošlosti, po sopstvenom priznanju. Pičiz eksperimentisala sa drogama. Neki smatraju da joj je srce otkazalo kao posledica drakonske dijete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track