ANOREKSIČNA: Nikol Riči ima samo 39 kg!
Foto: Rojters

Prijatelji zabrinuti

ANOREKSIČNA: Nikol Riči ima samo 39 kg!

Pop kultura -
Nikol izgleda veoma mršavo i najverovatnije unosi samo 600 kalorija dnevno

Nikol Riči ponovo je izazvala zabrinutost za njeno zdravlje jer je sve mršavija i trenutno nema više od 38 kilograma, a visoka je 157 centimetara.

"Nikol izgleda veoma mršavo. Najverovatnije unosi samo 600 kalorija dnevno. Trebalo bi da obrati pažnju na svoj izgled pre nego što se nešto strašno ne desi", rekao je izvor,

Američki mediji tvrde da je ponovnim problemima sa ishranom doprineo stres i problemi koje ima u braku sa rokerom Džoelom Medenom. Takođe, Nikol ima pune ruke posla oko dece i dve modne linije, te nema vremena ni da spava, a kamoli da jede, tvrde njeni prijatelji.

"Nikol radi dan i noć, tako da nema vremena ni da spava. Ona ima i pune ruke posla kao mama. Uvek želi da bude tu uz njih, ujutro kada se probude i uveče kada ih stavlja na spavanje, tako da neme vremena ni da jede", rekao je izvor.

Nikol je i ranije imala problema sa anoreksijom. Ona je 2006., kada su je tokom snimanja rijalitija kritikovali da je predebela, počela da mršavi. Posle dve trudnoće, izgledala je međutim, odlično, ali su 2013. ponovo počele glasine da ima problem sa anoreksijom.

(dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track