OTKRIĆE: Bijonse radi za FBI?!

Podneta tužba

OTKRIĆE: Bijonse radi za FBI?!

Pop kultura -
Dupri Džunior, inače zatvorenik u Kaliforniji, navodi da su Bijonse, Džej Zi, Rijana, Kris Braun i Kanije Vest ukrali više od 3.000 njegovih pesama, koje je napisao iza rešetaka

Taj podatak, i još mnogo toga, pročitaćete u tužbi koju je podneo jedan zatvorenik, koji traži 2,4 milijardi dolara odštete.

Izvesni Ričard Dupri Džunior podneo je sudu u Kaliforniji tužbu protiv pet slavnih ličnosti, kojom traži 2,4 milijarde dolara odštete.

Dupri Džunior, inače zatvorenik u Kaliforniji, navodi da su Bijonse, Džej Zi, Rijana, Kris Braun i Kanije Vest ukrali više od 3.000 njegovih pesama, koje je napisao iza rešetaka.

U urnebesnoj tužbi piše da su Bijonse i Džej Zi zapravo agenti koji rade za FBI, pa su tako imali pristup njegovim zapisima iz zatvorske ćelije među kojima su i tekstovi "hiljada pesama".

Kao saučesnici se u tužbi navode Kris Braun, Rijana i Kanje, koji su kasnije snimali te pesme i zaradili milione.Dupri Džunior smatra da su njegova "autorska" prava povređena, i da mu sleduje 2,4 milijarde dolara odštete. Hafington post ne navodi zbog čega je on u zatvoru, niti na koliko je osuđen.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track