OPRAVDALA NASLOVNICU VOGA: Kim Kardašijan blistala na Met Gali
Foto: Rojters

Oduševila na crvenom tepihu

OPRAVDALA NASLOVNICU VOGA: Kim Kardašijan blistala na Met Gali

Pop kultura -
Lanvin haljina boje petroleja koju je odabrala smelo je otkrivala njene obline, a najviše problema Kim (33) je imala kada je trebala da se kreće

Najglamorozniji događaj godine svakako je svečanost "Met Gala" u Metropoliten muzeju.

To je bal koji od 1995. godine organizuje urednica "Voga" Ana Vintur i zvanično otvara izložbu Instituta kostima u njujorškom muzeju. Na crvenom tepihu defilovale su mnogobrojne zvanice, poznate i znane, ali je Kim Kardašijan opet privukla pažnju na sebe.

Na svečanost Kim je stigla sa verenikom (mužem) Kanjeom Vestom. Ono što je sve zanimalo je, prenose svetski mediji, kako će ovog puta da se pojavi s obzirom da je posle mnogo sporova i "povuci-potegni" pregovora uspela da se slika za naslovicu najprestižnijeg modnog magazina "Vog". Kim je tako stekla izvesni modni kredibilitet, ali i obavezu da sve manje greši u modnom smislu.

"Lanvin" haljina boje petroleja koju je odabrala smelo je otkrivala njene obline, a najviše problema Kim (33) je imala kada je trebala da se kreće. Kako nije mogla da se kreće opušteno, u jednom trenutku "sevnule" su gaćice. Doduše i one su bile adekvatne boje, kako bi se uklopile sa ostatkom njene odeće.

Da li se Ana Vintur, zbog ovog gafa, pokajala što joj je ustupila značajna prostor u svom magazinu još se ne zna, mada je Kim opet bila upečatljiva na svečanosti. Ono što joj treba priznati je da je nekada obična zvezda rijalitija i starleta uspela da napravi značajan pomak u posednje vreme i da je svoj stil konačno usmerila ka elegantnom, a ne provokativnom.

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track