(FOTO) Smršala 100 kg, a magazin nije hteo da piše o njoj zbog naboranog stomaka!

Ovako izgledam kad skinem 100 kg

(FOTO) Smršala 100 kg, a magazin nije hteo da piše o njoj zbog naboranog stomaka!

Pop kultura -
Ako pored priče nisam mogla da imam sliku u bikiniju onda to nije moja priča. Poenta je bila da kažem svetu kako sam smršala, a ne da se od toga napravi nekakva idealna priča. Moje telo je pravo, a ne fotošopovano ni sakriveno i nemam razloga da se stidim

Bruk Birminghan (28) iz Amerike smršala je preko 100 kilograma zahvaljujući dijeti koju je sama odredila. Međutim, fitnes magazin odbio je da uradi planiranu priču o njoj zato što joj stomak nakon mršavljenja ne izgleda lepo.

Bruk je na dijeti bila preko četiri godine i za svo to vreme pravila je blog u kom je pričala o svojim iskustvima i procesu mršavljenja. Ovaj blog dopao se urednicima magazina i hteli su da urade priču o njoj ali kada im je poslala svoju fotografiju koja pokazuje kako izgleda nakon mršavljenje, urednici su odbili da sarađuju sa njom.

Bruk je tražila opštirnije objašnjenje i tada su joj rekli da njen editorijal mora da bude "potpuno obučen, tako je jedostavno". Bruk je međutim znala da su brojne priče u ovom magazinu i rubrici u kojoj je trebalo da se pojavi slike devojaka u bikiniju.

"Ako pored priče nisam mogla da imam sliku u bikiniju onda to nije moja priča. Poenta je bila da kažem svetu kako sam smršala, a ne da se od toga napravi nekakva idealna priča. Moje telo je pravo, a ne fotošopovano ni sakriveno i nemam razloga da se stidim. Ovako telo izgleda nakon skidanja 100 kilograma i izgleda sjajno u bikiniju", rekla je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=mWxSKXnn0Fs

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track