Bivša žena moga muža ponudila se da mi rodi bebu!

Majčinski instinkt

Bivša žena moga muža ponudila se da mi rodi bebu!

Pop kultura -
Gledajući kako se Rebeka muči i pati zbog nemogućnosti da ima dece, ponudila je da bude surogat majka

Rebeka Hankins je dijagnostikovan rak dok je sa svojim suprugom pokušavala da ostane trudna i rodi bebu. Rebeka je imala rak grlića materice i pre nego što je počela sa lečenjem uzela je embrione i zamrzla ih.

Rebeka i njen muž Skot godinu dana su pokušavali da dobiju bebu, ali su primetili da posle seksualnog odnosa krvari pa je otišla da potraži pomoć lekara. Otkriveno je da ima polipe, ali posle su stigli još poražavajući rezultati - sa svojih 27 godina - imala je rak grlića materice

"Bila sam očajna. Više činjenica mi je ukazivalo da neću moći da imam dece. Morala sam da idem na hemoterapije i, kao i operaciju kojom su uklonjene neke od njenih limfnih čvorova", rekla je Rebeka koja je očajnički želela svoje dete.

Kao rezultat radioterapije joj je rečeno da neće moći da nosi dete i da će ući u ranu menopauzi, pa je uzela nekoliko svojih embriona i zamrzla ih.

Budući da supruga njenog muža već imala dece, gledajući kako se Rebeka muči i pati zbog nemogućnosti da ima dece, ponudila je da bude surogat majka.

"Gledala sam kroz koji pakao je prošla i koliko joj je stalo da bude majka, pa sam odlučila da to učinim za nju", rekla je Džuli, koja nije imala problema da li će moći da preda bebu koju je nosila u sebi jer je svesna da to neće biti genetski beba. Napokon je 2010. godine otišla na vantelesnu oplodnju i dva puta su u Džulinu matericu implantirana po dva Džulina embriona. Nažalost, nijedan pokušaj nije uspeo i Džulija nije ostala u drugom stanju, a više nije bilo zamrznutih embriona.

"Bilo je strašno i sve se srušilo kada vantelesna nije uspela i kada smo saznali da nema više zamrznutih embriona, ali sam zahvalna Džuliji na svemu što je uradila", bila je skrhana Rebeka.

Njih dve su i dalje prijateljice, dok Rebeka i Stiv nisu više u braku jer Stiv nije želeo da usvoji decu, a Rebeka je htela da se ostvari kao majkla.Ona sada ima novog partnera Marka, s kojim planira da usvaji dete.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track