ZALJUBIO SE DO UŠIJU: Džordž Kluni za prsten dao 750.000 dolara!
Foto: Rojters

Upecan neženja

ZALJUBIO SE DO UŠIJU: Džordž Kluni za prsten dao 750.000 dolara!

Pop kultura -
Kluni je poznatoj britanskoj advokatici, koja je poreklom iz Libana, kupio dijamantski verenički prsten od sedam karata

Večiti holivudski neženja Džordž Kluni (53) platio je verenički prsten, koji je kupio izabranici svog srca Amal Alamudin (36), čak 750.000 dolara.

Kluni je poznatoj britanskoj advokatici, koja je poreklom iz Libana, kupio dijamantski verenički prsten od sedam karata. Jedan od njenih klijenata je i Džulijan Asanž, osnivač „Vikiliksa“, koji je objavio na desetine hiljada tajnih američkih depeša. Asanž se trenutno nalazi u egzilu u Ambasadi Ekvadora u Londonu.Amal je viđena s prstenom na zabavi povodom veridbe, a na kojoj su između ostalih bili Bono Voks, frontmen benda „U2“, i Sindi Kraford, nekada najlepša svetska manekenka. Cena prstena, koja nije mala ni za holivudski standard, definitivno govori da se Kluni zaljubio do ušiju i da je zakleti neženja upecan. Mediji prenose i da se Amal pri upoznavanju sa Klunijem femkala, odnosno igrala na kartu nedostupnosti, a da joj je Kluni odmah tražio broj telefona. Ona ga je nekoliko dana zavlačila pre nego što su konačno izašli na dejt.

Procenu da je Kluni dao 750.000 za prsten dao je ekspert za dragulje Žan Duset nakon što su fotke prstena objavljene na naslovnoj strani magazina „Pipl“. Izvori bliski glumcu, koji iza sebe ima brak sa Talijom Balsam od 1989. do 1993, tvrde da Kluni neće žaliti novca ni za svadbu. Naime, prema nepotvrđenim informacijama, Kluni je spreman da za venčanje iskešira dva miliona dolara. Klunijeve bivše devojke između ostalih su Lisa Snodvon, britanska amnekenka, Stejsi Kibler, bivša rvačica, konobarica Sara Larson, glumica Elizabeta Kanalis i Krista Alen, zvezda „Čuvara plaže“.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track