Pogledajte novi spot Lajbaha!

Evrovision

Pogledajte novi spot Lajbaha!

Pop kultura -
Spot 'Eurovision' je snimljen u industrijskoj zoni Trbovlja u Sloveniji, matičnog grada Lajbaha i na obližnjoj planini Kum, saopštio je bend koji 23. maja nastupa u Beogradu

Kultni slovenački bend Lajbah pred koncert u petak 23. maja u velikoj dvorani Doma omladine Beograda sa aktuelnog albuma "Spectre" oglasio se novim spotom "Evrovision".

"Spot 'Eurovision' je snimljen u industrijskoj zoni Trbovlja u Sloveniji, matičnog grada Lajbaha i na obližnjoj planini Kum. Delovi spota snimljeni su tokom ledene kataklizme prošle zime, kada je pola Slovenije bilo zamrznuto tokom dve nedelje", saopštava bend.

Objavljivanje spota za pesmu u kojoj se kaže da se "Evropa raspada" koincidiralo je završetkom "Pesme Evrovizije". Spot je delo multimedijalnog kolektiva Ratneek iz Slovenije.

Lajbah dolazi 23. maja u Beograd u okviru svetske turneje sa potpuno novim audio-vizuelnim programom da predstavi novi album "Spectre". Ulaznice su koštaju za parter 1.200, a balkon 1.500 dinara preko mreže Eventim.

Lajbah je 9. maja održao svoj najposećeniji koncert u poslednjih 15-ak godina u Zagrebu - u rasprodatoj Tvornici je bilo oko 1.500 posetilaca - dok se 16. maja očekuje njih 3.000 u ljubljanskim Križankama, što potvrđuje koliki interes vlada u regionu za Lajbahom.

http://www.youtube.com/watch?v=GOffk1G6OX8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track