Končita Vurst: Kao devojka se stalno lickam, kao dečko sam lenj
Foto: Beta/AP

Pobednik Evrovizije

Končita Vurst: Kao devojka se stalno lickam, kao dečko sam lenj

Pop kultura -
Kad se obučem kao devojka, stalno se lickam, idem u ženski toalet i pozajmljujem sjajeve za usne od drugih devojaka. Kao dečko sam lenj i nemaran poput većine frajera, ispričao je Tomas

Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, izjavio je kako nije mogao da živi u laži i da je zbog toga roditeljima priznao da je homoseksualac.

"Uoči 18. rođendana roditeljima sam rekao da volim muškarce. Preživio sam sve osude jer imam čelične živce i tvrdu kožu", izjavila je Končita.

Austrijanac koji nastupa u ženskoj odeći i sa gustom bradom, izjavio je da nikad ne bi uspeo bez podrške svojih roditelja. Njegova majka Helga ispričala je kako su je vređali zbog seksualne orijentacije njenog sina. Sve je, kaže, podnosila zbog sreće svog sina.

Končita je priznala kako je pre tri godine izgledala kao dečko iz komšiluka. Imao je dečačku frizuru i pevao u bendu. Kosu i bradu pustio je krajem 2011. godine.

"Kad se obučem kao devojka, stalno se lickam, idem u ženski toalet i pozajmljujem sjajeve za usne od drugih devojaka. Kao dečko sam lenj i nemaran poput većine frajera", ispričao je Tomas, koji je već u vrtiću počeo da oblači maminu garderobu i da se ponaša kao devojčica.

(večernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track