Najnovije vesti

Seka Sablić: Ulogu nikada nisam dobila zbog izgleda!

Priznala

Seka Sablić: Ulogu nikada nisam dobila zbog izgleda!

Pop kultura
Nikada nisam dobijala uloge zbog izgleda i nisam bila neka zavodnica. Zato me mama često pitala zašto glumim neke ružne, jadne sirotice, rekla je Seka

Seka Sablić oduševila je publiku svojim velikim talentom za glumu, ali i smislom za humor, pa je tako u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da nikada nije dobijala uloge zbog fizičkog izgleda i dodala da nije bila zavodnica.

"Nikada nisam dobijala uloge zbog izgleda i nisam bila neka zavodnica. Zato me mama često pitala zašto glumim neke ružne, jadne sirotice. Zato sam s druge strane imala karakterne uloge koje su me gradile", izjavila je Seka, a zatim otkrila da je imala želju da menja fizički izgled.

"Imala sam ja te momente kao mlada, da hoću nešto da menjam i operišem. Upoznala sam tada jednog super stomatologa, koji je hteo da mi po mojoj želji lupa zube, ove prednje i gornje i povuče ih dva centimetra ka unutra. Htela sam i nos da operišem, čak sam htela da tužim jednog urednika televizije i žalila sam se zato što sam mislila da me namerno snima iz profila", iskrena je glumica i dodaje:

"Nikad nisam umislila da sam zvezda i da nešto najbolje radim. Možda i sad nisam svesna koliko sam glupa, kao što ludak nije svestan da je lud", zaključuje Seka, koja je ispričala anegdotu koju je imala u Čačku tokom predstave:

"Dok sam izvodila monodramu u Čačku, jedno malo dete je vrištalo u publici, plakalo: "Hoću kod Seke Sablić“. Verovatno je mislilo da sam neki lilihip jer tako malo nije moglo znati ko sam", objasnila je glumica kroz osmeh.

(Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...