BILI AJDOL: Dajem deo honorara za Srbiju!
Foto: Beta

Veliki čovek

BILI AJDOL: Dajem deo honorara za Srbiju!

Pop kultura -
Sviram uskoro u Beogradu i daću deo novca nekom dobrotvornom fondu, nadam se da će to makar malo pomoći, napisao je na Tviteru

BEOGRAD - Rok muzičar Bili Ajdol, koji će održati koncert u Beogradu 25. juna na Kalemegdanu, objavio je na svom Tviter nalogu da će deo prihoda od koncerta donirati za ugrožene u poplavama.

"Sviram uskoro u Beogradu i daću deo novca nekom dobrotvornom fondu, nadam se da će to makar malo pomoći", napisao je Bili.

Podršku i poziv za pomoć stanovništvu pogođenom u poplavama u Srbiji uputili su ranije putem društvenih mreža britanski pevač Džejms Blant i pisacToni Parsons.

Poznati britanski pisac postavio je na svoj Tviter nalog fotografije iz poplavljenih područja u Srbiji i BiH, kao i brojeve žiro računa na koje može da se uplati pomoć.

"Mislima sam uz mnogo mojih prijatelja koje imam u Srbiji koji pate u ovom teškom trenutku", napisao je Parsons, koji je više puta boravio u Srbiji.Blant, koji je devedesetih godina služio na Kosovu u okviru međunarodnih vojnih snaga, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa brojem žiro računa na koji se može uplatiti pomoć ljudima koji su ugroženi poplavama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track