Anđelina Džoli donira 50.000 dolara Srbiji i Bosni

Humano

Anđelina Džoli donira 50.000 dolara Srbiji i Bosni

Pop kultura -
Kako stoji na službenoj stranici američkog Crvenog krsta, holivudska glumica donirala je pedeset hiljada dolara kako bi pomogla područjima Srbije i Bosne i Hercegovine koja su stradala u poplavama

Glumica Anđelina Džoli zabrinuta je zbog situacije koja se dešava u zemljama našeg regiona, a odlučila je da svojom donacijom pomogne građanima koji su nastradali tokom situacije koja je zadesila Srbiju i Bosnu, piše Story.

Glumica je izrazila i iskreno žaljenje za svima porodicama koje su izgubile svoje najdraže, ali i naglasila da je zabrinuta zbog opasnosti koje predstavljaju mine.

"Tragično je da je područje, koje je proživelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastofa ove razmere. Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje domove i čija je egzistencija ugrožena. Posebno sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora preduzeti potrebne mere kako bi se osigurala ta područja", rekala je Anđelina.

Ali, Anđelina nije mogla da sakrije svoje oduševljenje kada je videla da su narodi na Blakanu složni tokom ovih teških trenutaka.

"Inspirišuće je videti ljude iz tih zemačja kako su složni i pružaju podšku svojim susedima i građanima vlastite zemlje. Vreme je da i mi ostali preduzmemo isto, te da im pomognemo da se oporave", rekla je slavna glumica.

(Story.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track