TEORIJE ZAVERE: Bijonse lažirala trudnoću, Ledi Gaga je muškarac
Foto: Reuters

Top-lista najvećih kontroverzi na planeti

TEORIJE ZAVERE: Bijonse lažirala trudnoću, Ledi Gaga je muškarac

Pop kultura -
Prema nagađanjima, Noulsova nije bila u drugom stanju, a kontroverzna zvezda već godinama samo glumi da je žena
1 / 4 Foto: Kurir štampano

Priče ispod žita.Teorije zavera godinama se prepričavaju u javnosti, koja i sama često potpiruje vatru o životu i smrti javnih ličnosti. Među novijima su i one da je Bijonse lažirala trudnoću, da je Majkl Džekson podvrgnut eksperimentu koji je usporio njegov razvoj i da je Ledi Gaga muškarac. Kontroverznoj pevačici glasine uopšte ne smetaju, što svetski teoretičari ističu kao još jedan dokaz za svoju tvrdnju.

TEORIJA 1Ledi Gaga momčinaPre četiri godine kamera je uhvatila Ledi Gagu tokom jednog nezgodnog trenutka za vreme nastupa. U kratkom kožnom miniću sela je na motor na pozornici, a dok je silazila s njega, ispod haljine joj je nešto izvirio. Pevačicin menadžment ubrzo je demantovao pisanja medija da ona ima muški polni organ, a Gaga je izjavljivala kako joj se te glasine sviđaju.

TEORIJA 2Za Elvisovu smrt kriv zatvorKralj rokenrola Elvis Prisli pronađen je mrtav na podu kupatila u svom domu 1977. godine nakon što je imao srčani udar. Njegov lični lekar Grk Georgije Nikopoulos 2010. godine tvrdio je da je do smrti muzičara doveo hronični zatvor, a ne konzumiranje droge. On je izjavio da je tek nakon obdukcije i istraživanja shvatio pravi problem.

TEORIJA 3Kurt Kobejn ubijenDve decenije nakon smrti Kurta Kobejna, pevača grupe Nirvana, pojavile su se priče da on nije izvršio samoubistvo. Ima onih koji tvrde da je poznati muzičar ubijen. Kao glavni razlog za takvu pretpostavku teoretičari navode da je konzumirao preveliku količinu heroina i da zbog toga nije bio u stanju da sam povuče obarač.

TEORIJA 4Majkl Džekson uzimao sintetički hormonJedan profesor vaskularne hirurgije smatra da je kralj popa Majkl Džekson imao konstantno visok glas zbog lekova koje je uzimao. Njegov menadžment ga je tretirao ciproteronom, sintetičkim hormonom koji sprečava pubertet. Navodno, taj medikament zaustavio je rast dlaka na njegovom telu, kao i razvoj grla i glasnih žica, zbog čega je on i kao odrastao čovek imao visok glas. Prema teorijama, to se odvijalo bez njegovog znanja.

TEORIJA 5Blu Ajvi rodila surogat majkaKad je američka pevačica Bijonse ostala u drugom stanju, pojavile su se brojne glasine da je lažirala trudnoću i da je nosila lažni trudnički stomak. Šuškalo se da njeno dete nosi surogat majka. Ovi navodi postali su još glasniji nakon što joj se stomak smežurao ispod haljine tokom gostovanja na jednoj australijskoj televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track