U TRENDU: Kris Džener u istoj jaknici kao i Krisi Tajgen
Foto: Instagram

Pravo sa ćerkinog venčanja

U TRENDU: Kris Džener u istoj jaknici kao i Krisi Tajgen

Pop kultura -
Kris Džener očigledno i dalje veoma vodi računa o tome šta je u trendu, pa joj ni najmanje nije zasmetalo to što joj se dopala ista jakna koju je kreirao Aleksander Mekkvin i mlađanoj lepotici

Majka Kardašijanki i bliznakinja Kajli i Kendal, Kris Džener (58) pohvalila se jaknom sa zlatnim vezom, koju je nosila na venčanju svoje mezimice Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

Međutim, jaknu je takođe nosila mlađana Krisi Tajgen, što je Kris veoma iznerviralo. Iako Krisi ima 30 godina manje od Dženerove koja se nedavno razvela od Brusa Dženera, mami Kardašijan ne smeta ista odevna kombinacija.

Kris Džener očigledno i dalje veoma vodi računa o tome šta je u trendu, pa joj ni najmanje nije zasmetalo to što joj se dopala ista jakna koju je kreirao Aleksander Mekkvin i mlađanoj lepotici.

"Čekala sam 40 minuta na ovaj kolač, ali vredelo je svake sekunde", napisala je Kris uz objavljenu fotografiju na Instagramu, na kojoj je pokazala ovu kreaciju. Krisi Tajgen je pak na društvenim mrežama objavila selfi u istom modelu popularne jakne.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track