NAJPOPULARNIJA ZLOĆA: Premijera filma Grdana sa Anđelinom Džoli

Premijera 4. juna

NAJPOPULARNIJA ZLOĆA: Premijera filma Grdana sa Anđelinom Džoli

Pop kultura -
Ove godine se obeležava 55 godina od kada je Grdana prvi put bacila zle čini na Uspavanu Lepoticu u istoimenom animiranom ostvarenju daleke 1959. godine

Premijera filma "Grdana – zla vila" 3D zakazana je za sredu, 4. jun u bioskopu Cineplexx Ušće šoping centar u od 19.30 sati.

Karte za premijeru filma koji nam donosi do sada neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu su u prodaji.

Ne propustite priliku da među prvima pogledate na velikom platnu svoju omiljenu bajku iz detinjstva, ispričanu na potpuno novi način. Anđelina Džoli će vas očarati svojom Grdanom, i predstaviti je u sasvim novom svetlu. Ona će to učiniti tako upečatljivo, da ćete na kraju prosto morati da je zavolite.

Ove godine se obeležava 55 godina od kada je Grdana prvi put bacila zle čini na Uspavanu Lepoticu u istoimenom animiranom ostvarenju daleke 1959. godine. Od tada, Grdana je bila i ostala Diznijeva najpopulanija "zloća". Sada se vraća u igranoj adaptaciji ove bajke u kojoj saznajemo mnogo stvari koje nismo znali o njoj.

Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

Film "Grdana - zla vila" će se na redovnim repertoarima naših bioskopa naći od 5. juna a na vama je da odaberete da li ćete ga gledati u 2D ili 3D tehnici.

http://www.youtube.com/watch?v=6R5G1QNmy6s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track