PROBLEMATIČAN: 10 najglupljih Biberovih poteza
Foto: Instagram

Voli da pravi skandale

PROBLEMATIČAN: 10 najglupljih Biberovih poteza

Pop kultura -
Iako bi ovaj spisak mogao biti mnogo duži, nema sumnje da će ga Džastin Biber uskoro svojim trudom i zalaganjem obogatiti

Iako bi ovaj spisak mogao biti mnogo duži, nema sumnje da će ga Džastin Biber uskoro svojim trudom i zalaganjem obogatiti.

Pljuvao je fanove sa balkonaBiber se našao u Torontu, gde je održao koncert, ali pre toga, s balkona hotela je pljuvao na razdragane obožavaoce. Sajt TMZ je nabavio fotografije kako mlada pop-zvezda sa smeškom pljuje na masu ispod. Ali to fanovima nije značilo ništa. Nastavili su da vrište i napravili takvu atmosferu, da su smekšali i samog Bibera, koji je snimio čitav pogled sa balkona i postavio ga na Instagram. Bez pljuvanja, naravno!

Rekao da bi Ana Frank bila "beliber" da je živaPevač je posetio čuveni dom u kome se Ana Frank dve godine skrivala sa porodiciom od nacista tokom holokausta. Nakon sat vremena obilaska muzeja, Biber je ostavio poruku u knjizi utisaka: „Zaista inspirativno iskustvo. Ana je bila sjajna devojčica. Nadam se da bi bila 'beliber' (fan Džastina Bibera – prim. nov)”.

Osoblje muzeja objavilo je pevačev komentar na Fejsbuk stranici Kuće Ane Frank nakon čega je krenula lavina negativnih komentara zbog pretencioznog zapisa.

"Obožava" komšijeJedan komšija ga je prijavio policiji jer ga je psovao i pljuvao, drugi ga je prijavio zbog preglasnih žurki koje organizuje, treći je zvao policiju jer je svojim Poršeom divljao po ulici u kojoj se igraju deca. Ukratko, nema čime sve Džastin Biber nije razljutio svoje komšije. Urinirao u kantu za pranje podaIzlazio je iz restorana i nije otišao u toalet kad je shvatio da mora da ide u toalet, već se olakšao u kanti u kojoj je bila voda i sunđer za pranje poda. Neko ga je snimio pa je opet ispao sve samo ne frajer. Dok se olakšao psovao je Bila Klintona. Njegovi telohranitelji ponašali su se kao da bi osoblje restorana trebalo da bude presrećno i počašćeno što im se Biber pomokrio u kantu.

Telohranitelji ga nosili uz Kineski zidNaime, mladi pevač je naterao svoje obezbeđenje da ga nosi tokom cele posete Kineskom zidu, jer je on bio preumoran da sam šeta.

Prijatelju nabio golu zadnjicu u liceDok je Lil Za spavao, Biberu je bilo dosadno i hteo je da ga probudi po svaku cenu. Najefikasnija metoda, zaključio je, bila bi da mu nabije golu zadnjicu u facu. To je, naravno, i učinio. Divan je prijatelj.

Sa ocem se drogirao u avionuKad se s ocem i društvom vraćao iz Kanade u Nju Džersi, u avionu su popušili toliko marihuane da su piloti morali nositi maske s kiseonikom jer im je bilo loše i nisu mogli da dišu od silnog dima. Uz to, Biber i njegovo društvo napastovali su stjuardesu koja se nakon silnog maltretiranja sakrila u kokpit s pilotima.

Optužio majku da mu daje tableteKad je završio u zatvoru jer se u gluvo doba noći s prijateljem trkao u Majamiju, Bibera su testirali na alkohol i droge. U krvi je imao tragova alkohola i marihuane i antidepresiva. Kako bibarem malo olakšao situaciju, priznao je da je uzimao drogu i alkohol, ali za tablete je rekao da mu ih je dala majka.

Napao ženu sa detetom na uliciBiber i njegovi prijatelji potukli su se u parku sa drugim momcima. Tučnjavu je snimila žena koja je s detetom bila u parku. Kad je video da ga snima, Biber je prišao ženi i gurnuo je. Hteo je da mu pokaže što je snimila, ali žena je odbila. Tada joj je istrgnuo torbicu iz ruke i istresao sve iz nje. Žena je telefon držala u ruci. Sve je to gledala ženina ćerka koja obožava Džastina i koja je briznula u plač na kraju priče. Biber je ženu i dijete na kraju i opsovao.

Kasnio dva sata na koncertU londonskoj O2 Areni nastupao je usred nedelje. Iako je trebalo da počne da peva u 20.30, na binu je došao tek u 22.30. Izviždali su ga mnogi obožavatelji, mahom tinejdžeri koji ujutro moraju u školu i napustili dvoranu. Biber je bio povređen pa je slagao da je kasnio 40 minuta.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track