SPEKTAKL U BUDVI: Revija Vivijan Vestvud otovorila letnju sezonu
Foto: PR

Sve je povezano

SPEKTAKL U BUDVI: Revija Vivijan Vestvud otovorila letnju sezonu

Pop kultura -
Uz prisustvo velikog broja zvanica iz javnog života, diplomatskog kora uključujući ambasadore Velike Britanije i Nemačke u Crnoj Gori, kao i predstavnika medija održana je ekskluzivna revija kultne britanske dizajnerke Vivijen Vestvud ispred zidina Starog grada u Budvi

Britanska dizajnerka Vivijen Vestvud održala je modnu reviju u Budvi čime je obeležen početak nove letnje sezone u ovom gradu.

Revija je nosila naziv "Sve je povezano“, što je ujedno i poruka inicijative za očuvanje životne sredine, koju je kreatorka pokrenula.

Revijom kultne britanske dizajnerke, zatim pripremom prvog profesionalnog golf terena na Jadranu, kao i ski rizorta na Bjelasici, započeta je nova epoha luksuznog turizma u Crnoj Gori.

Foto: Dejli mejl
Foto: Dejli mejl

Kompanija Boka Group ovim poduhvatima ima za cilj da Crnu Goru učini prvim izborom za najzahtevniju i najglamurozniju svetsku klijentelu. Uz prisustvo velikog broja zvanica iz javnog života, diplomatskog kora uključujući ambasadore Velike Britanije i Nemačke u Crnoj Gori, kao i predstavnika medija održana je ekskluzivna revija kultne britanske dizajnerke Vivijen Vestvud ispred zidina Starog grada u Budvi.

Zahvaljujući organizatorima, modnoj agenciji Murano Montenegro uz pokroviteljstvo kompanije Boka Group, Turističke organizacije Budve i opštine Budva publika je imala priliku da uživa u nesvakidašnjem modnom događaju, koji je obeležio sam početak nove letnje sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track