DVA BISA U KLUBU 100: Bajaga i Instruktori oduševili London
Foto: Brajan Rašić (PR)

Slavljenička turneja

DVA BISA U KLUBU 100: Bajaga i Instruktori oduševili London

Pop kultura -
Publika je čula najveće hitove Bajage i Instruktora, a Žika Milenković je pesmu "Život je nekad siv, nekad žut" posvetio rok fotografu Brajanu Rašiću

BEOGRAD - Bajaga i Instruktori su u nastavku slavljeničke turneje povodom 30 godina rada ovog vikenda održali koncert u rasprodatom klubu "100" u Londonu, saopšteno je iz promoterske kuće Long Play.

Momčilo Bajagić i drugovi priredili su svirku sa dva bisa u klubu koji je čuven po tome što je 1976. godina bio jedno od mesta za rađanje panka, a do danas su u njemu nastupali Rolling Stones, Paul McCartney, Oasis, Joe Strummer, Van Morrison.

http://www.youtube.com/watch?v=Sq_KK_CZHxo

Publika je čula najveće hitove Bajage i Instruktora, a Žika Milenković je pesmu "Život je nekad siv, nekad žut" posvetio rok fotografu Brajanu Rašiću, koji je svojim objektivom zabeležio koncert.

Bend turneju nastavlja 6. juna koncertom u dvorani Križanke u Ljubljani, a 10. juna učestvuje na humanitarnom festivalu "Noć za pomoć" u Domu omladine Beograda, čiji sav prihod ide za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

http://www.youtube.com/watch?v=6XTWHcDI3Zg
Foto: Brajan Rašić
Foto: Brajan Rašić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track