ANĐELINA DŽOLI: Kleopatra će biti moja poslednja uloga!
Foto: Rojters

Hoće da režira

ANĐELINA DŽOLI: Kleopatra će biti moja poslednja uloga!

Pop kultura -
Zapravo želim da pišem i režiram i da se uključim u politiku i humanitarna pitanja. Nikad nisam volela glumu koliko neke druge stvari,

Anđelina Džoli (38) je nagovestila da bi mogla da završi sa glumačkom karijerom nakon što odglumi Kleopatru. Oskarovka je u radio-intervjuu potvrdila da trenutno razmišlja o prihvatanju uloge Kleopatre.

"Radim na tome. Postoji mnogo različitih ideja režisera i mnogo različitih diskusija", kaže ona. Holivudski režiseri Ang Li i Dejvid Finčer prethodno su izrazili interesovanje za režiranje ovog filma. Anđelina je rekla da je pisac Erik Rot (69) napisao scenario o Kraljici Nila. Inače, on je napisao scenario i za "Foresta Gampa", "Šaptača konjima" i za "Neobični slučaj Bendžamina Batona", u kojem glumi Anđelinin muž Bred Pit.

Anđelina je rekla i da bi ovo mogla da bude njena poslednja uloga.

"Ovo je jedna od onih uloga za koje osećate da morate da uložite sve u njih i da će to biti kraj puta. Što je dobro, jer šta više možete uraditi?", rekla je ona.

Nedavno je priznala i da je postala glumica zato što je njena pokojna majka želela to i da je više inspirišu režiranje i filantropski posao. "Zapravo želim da pišem i režiram i da se uključim u politiku i humanitarna pitanja. Nikad nisam volela glumu koliko neke druge stvari", priznala je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track