Tanja Petrović o svom plesnom partneru: Marko i ja smo prijatelji!

Ples sa zvezdama

Tanja Petrović o svom plesnom partneru: Marko i ja smo prijatelji!

Pop kultura -
Brinemo jedan o drugome, on uskoči kada je meni pomoć neophodna, ja kad je njemu. Nakon takmičenja nastavićemo naše druženje, kaže bivša karatistkinja o svom partneru

Tanja Petrović i njen partner u šou-programu “Ples sa zvezdama” učenik četvrtog razreda srednje škole Marko Vasiljević, sudeći po onome što smo mogli da vidimo, postali su idealni plesni par.

"Uživamo u tome što radimo", kaže Tanja na početku razgovora. Ova bivša karatistkinja ističe da kada se u nešto mnogo ulaže onda su i očekivanje velika.

"To je taj takmičarski “fidbek” - uvek želite da postignete najbolji razultat. U sali provodimo i po deset sati dnevno, ali ništa nam nije teško. Sve u životu radim punim srcem, ja tako funkcionišem. I kad se odmaram, ili uživam ili treniram, ja to činim maksimalno. Što veći pritisak, meni je bolje. Nedostajaće mi ovaj život. Biće mi problem da se vratim u svoj normalni život, ovo iskustvo nikada neću zaboraviti. Bilo je naporno ali i lepo", ističe Tanja Petrović.Ona kaže da će i posle emisije nastaviti druženje sa Markom kog će učiti tajnama karatea.

"Bez obzira na to kako prođemo u emisiji, mi smo se već dogovorili da od septembra počinjemo da vežbamo karate. Pošto u klubu ”Nippon” imamo grupu za odrasle, Marku će se pridružiti i Marko Vasiljević koji pleše sa Tanjom Bošković, ali i Tamara Paunović, koja je ispala na početku takmičenja", otkriva Tanja.

Dok ih posmatramo kako vežbaju, Tanja i Marko odaju utisak da se znaju godinama i da se privatno dobro slažu.

"Složili smo se po karakteru i energiji. Brinemo jedan o drugome. On uskoči kada je meni pomoć neophodna, kao i ja njemu. Za ovih nekoliko meseci postali smo jako dobri prijatelji, tako da ćemo nakon takmičenja nastaviti druženje". Marko privodi kraju četvrtu godinu srednje škole i priprema se za prijemni na DIF-u, Tanja ima samo reči hvale za njega.

"Mnogo je vredan i ništa mu nije teško. Dobro smo organizovani s obzirom na to da on ide u školu i ima kolektivne koreografije koje mora da savlada, ima i svoje treninge. Ali ništa nije teško kada nešto voliš i želiš. Sve stigneš i budeš uspešan u svemu".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track