PEVAČ POBESNEO NA SCENI: Nemojte da zlostavljate devojčicu, linčovaću vas!
Foto: Fejsbuk

Koristili priliku

PEVAČ POBESNEO NA SCENI: Nemojte da zlostavljate devojčicu, linčovaću vas!

Pop kultura -
Slušajte me go**a, ta j**ena devojčica ima oko 15 j**enih godina a vi j**ena g**na je zlostavljate dok je na j**enoj publici. Vi j**ene mame treba da se stidite samih sebe, vikao je pevač benda Stejnd sa bine

Pevač benda Stejnd Aron Luis na sred bine počeo je da urla na sopstvene fanove kada je primetio nedopustiv gest publike.

Dok je Luis pevao na sceni grupa fanova je podigla tinejdžerku na ruke kako bi "surfovala" po masi, što je popularna praksa na rok koncertima pri kojoj osobu publika nosi na rukama. Pevač je video nešto što drugi nisu. Iz njegove perspektive primetio je da bespomoćnu devojku muškarci nepristojno dodiruju dok je u vazduhu. Nije ni upozorio bend i u sred pesme je počeo da urla na izgrednike.

"Slušajte me go**a, ta j**ena devojčica ima oko 15 j**enih godina a vi j**ena g**na je zlostavljate dok je na j**enoj publici. Vi j**ene mame treba da se stidite samih sebe", vikao je pevač sa bine.

Pobesneli pevač nije tu stao, povikao je da će svakoga koga uhvati da maltretira devojku javno prozvati i pustiti ostatak fanova da ga linčuje.

Kada je završio sa upozorenjem rekao je svim devojkama da slobodno "surfuju" publikom.

http://www.youtube.com/watch?v=ltnjMEHNPdA
http://www.youtube.com/watch?v=pUUyfBfn_so

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track