KAKAV PRIJATELJ: Šerlok udario novinara jer je kitikovao njegovu koleginicu!
Foto: AP

Ne da na kolegu

KAKAV PRIJATELJ: Šerlok udario novinara jer je kitikovao njegovu koleginicu!

Pop kultura -
Mark je Najtli nazvao "drvenom" i preimenovao ju je u 'Ikea Najtli. Kada je to čuo, zvezda serije "Šerlok" udario ga je šakom u ruku

Britanski glumac Benedikt Kamberbač osvanuo je na naslovnicama tabloida nedavno jer je udario filmskog kritičara koji je 'popljuvao' glumu njegove prijateljice i kolegice Kiru Najtli.

Iako je poznat po tome što jako drži do svoje privatnosti i svojski se trudi da svoj privatni život zadržati za sebe, Benedikt je osvanuo u britanskim tabloidima jer je napao novinara Marka Kermodea.

Mark je Najtli nazvao "drvenom" i preimenovao ju je u 'Ikea Najtli. Kada je to čuo, zvezda serije "Šerlok" udario ga je šakom u ruku.

"Kada sam ga videla opet, pitala sam ga: "Udario si novinara?", a on je rekao: "Da, je..no jesam". Svi treba da imaju prijatelja", ispričala je Kira.

Kira i Benedikt zajedno glume u filmu "The Immitation Game", u kojem on glumi Alana Turinga, britanskog kriptografa koji je dešifrirao nacističke kodove za vreme Drugog svetskog rata.

Kamberbač je postao jedan od najtraženijih britanskih glumaca nakon svoje nagrađivane i hvaljene uloge Šerloka Holmsa u BBC seriji.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja