VEČITI STUDENTI: Ovih 7 holivudskih zvezda ima pare, ali ne odustaju od diplome!
Foto: Rojters

Nisu okusili radost diplome

VEČITI STUDENTI: Ovih 7 holivudskih zvezda ima pare, ali ne odustaju od diplome!

Pop kultura -
Mnogi poznati su upisali poznate univerzitete, ali su zbog slave ili para stali na čak i prvoj godini
1 / 6

Najveća radost studenta je, naravno, kada diplomiraju. Tada misle da ih čeka sjajna karijera i puno para. Međutim, za uspeh i lagodan život, ponekad diploma nije potrebna. To se pokazalo kod mnoštva popularnih svetskih faca...

Džejms Kameron jedva izdržao dva semestra Tvorac hit filmova "Titanik" i "Avatar" jedva je izdržao dva semestra predavanja. Studirao je fiziku. "Mislim da sam ipak bio bolji u nekim drugim stvarima, ne u fizici. Mada, dopadala mi se apstraktna fizika", rekao je Kameron.

Robert Dauni Džunior je osoba bez koncentracijeDauni je bio na Višoj školi. Stigao je do prve godine... Profesori su ga okarakterisali kao osobu koja nema koncentraciju. "Otac mi je rekao da ako neću da studiram, da nađem posao. To sam i učinio", rekao je jedan od najpoznatijih svetskih glumaca.

Kler Deins zbog glume ostavila JejlKler je stigla do druge godine na Jejlu. U tom periodu dobila je ulogu u seriji "Moj takozvani život". Izabrala je glumu. "Na neki način sam se distancirala od obaveza na fakultetu u tom periodu", rekla je Kler. Trenutno je gledamo u seriji "Homeland".

Kventin Tarantino shvatio da nije škola za njegaKventin je stigao do devetog razreda srednje škole. Veoma rano je, kako kaže, uvideo da školovanje nije za njega, već slobodna umetnost. "Možda su oni u školi znali svašta, ali o filmu ja sam znao daleko, daleko više od svih njih zajedno. Jednostavno, ja sam brinuo za film, a oni su brinuli za sebe", kaže Tarantino.

Ališa Kiz večiti brucoš Ališa Kiz je stigla do statusa - brucoš. Studirala je na Kolumbija Univerzitetu. Pre toga je završila klavir na jednoj od najboljih srednjih muzičkih škola. Nije ni čudo što je Kolumbija Univerzitet nije zanimao.

Kanje Vest studirao umetnost I Kanje je kao i Ališa bio brucoš. Na Čikago Univerzitetu. Studirao je umetnost, koju je napustio da bi pravio muziku. Ispostavilo se da je to bila prava odluka.

Pi Didi upisao Harvard Pi Didi je išao na fakultet 19 godina. Odnosno, nije išao. Upisao je Harvard. Zanimale su ga matrice i pravljene muzike. Počeo je da radi za B.I.G. repera i tokom godina se vinuo u sam vrh svetske rep scene.

NE PROPUSTITE: POD SREĆNOM ZVEZDOM: 10 slavnih koji nisu završili srednju školu!

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track