VRUĆ BEOGRADSKI ASFALT: Pogledajte kako je Pirs Brosnan predstavio srpsku prestonicu!

‪‎Tizer za The November Man

VRUĆ BEOGRADSKI ASFALT: Pogledajte kako je Pirs Brosnan predstavio srpsku prestonicu!

Pop kultura -
Gledaoci mogu da vide Kalemegdan u punoj raskoši, kao i deo grada u okolini Vukovog spomenika i Ušće

Holivudski glumac i producent Pirs Brosnan pompezno najavljuje premijeru svog novog filma ‪‎The November Man koji je prošle godine snimao dva meseca u prestonici Srbije i nekoliko dana u Crnoj Gori. Srpska publika ima razlog više od ostatka sveta da film vidi što pre.

U Brosnanovom trileru Beograd je predstavljen iz mnogo uglova, i osim vrelog asfalta na kojem se dešavaju vratolomije na motorima i u automobilima i mafijaški obračuni pištoljima, gledaoci će videti i Kalemegdan u punoj raskoši, kao i deo grada u okolini Vukovog spomenika i Ušće.

Pirs igra glavnu ulogu uz ukrajinsku lepoticu Olgu Kirilenko, dok su našim glumcima Lazaru Ristovskom i Draganu Marinkoviću pripale manje role. Film je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera “Ne postoje špijuni” (eng. “There Are No Spies”), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi.

http://www.youtube.com/watch?v=_rV5DYELoyE

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track