(VIDEO) JEDNOSTAVNO I GENIJALNO: Ovi trikovi će vam olakšati leto!
Foto: Printscreen Yt

Probajte

(VIDEO) JEDNOSTAVNO I GENIJALNO: Ovi trikovi će vam olakšati leto!

Pop kultura -
Evo kako da pravilno jedete hamburger, a da se ne umažete, kako da pijete piće iz limenke na slamčicu,, sačuvate vredne stvari na plaži, rešite se mrava....

Slamčica i limenka

Želeli biste da pijete sok ili neki drugi osvežavajući napitak iz limenke sa slamčicom, ali vam ona stalno ispada? Postoji jednostavno rešenje ovog problema - samo je potrebno da slamčicu provučete kroz otvarač limenke i ona će stajati mirno.

Hamburger jedite naopako

Kada jedete hamburger, može vam se desiti da usled većeg broja priloga, sve počne da curi i "beži". Jednostavan trik koji će vas rešiti muka jeste da ga samo okrenete naopako, odnosno deo koji je odozgo neka bude na dnu.

Rešite se mrava

Sa lepim vremenom dolazi i mnoštvo mrava, kojih se često vrlo teško otarasiti. Ukoliko ste već probali razne hemikalije protiv ovih napasti, a one nisu davale pozitivne rezultate, probajte ovo jednostavno rešenje - stavite kukuruz kokičar da se samelje u blender i pospite tamo gde ima najviše mrava. Za vrlo kratko vreme, oni će nestati.

Grickalice

Bilo da uveče pravite žurku sa raznim kesicama grickalica, ili gledate omiljeni film ili utakmicu, evo šta će vam olakšati grickanje - savijte unutrašnje ivice kesice ka unutra, a donje urolajte kako biste napravili stabilnu kesicu iz koje je lako jesti.

Rešite se voćnih mušica

Voćne mušice mogu leti biti veoma naporne, ali ne i ako znate sledeći trik: U neku korišćenu posudu ili plastičnu čašu ubacite par kolutića banana i neko slatko voće, koje će ih privući. Zatim zatvorite providnom folijom posudu i izbušite rupicu kroz koju će moći da prođu. Stavite posudicu blizu voća i kada se ona napuni mušicama, samo ih zatvorite i bacite.

Sladoled bez curenja

Gde je sunce i visoke temperature, tu su i sladoledi. Verovatno vam je poznat osećaj kada jedete sladoled na štapiću, a on počne da vam se cedi i ostavi lepljive prste. Rešite se toga tako što ćete staviti paprinu posudicu za kolače.

Prilozi za roštilj

Kada pravite roštilj u prirodi ili dvorištu, najlakše ćete organizovati priloge ukoliko ih sipate u posude za mafine. Na taj način ćete sačuvati dosta prostora, a svaki od priloga će biti lakše dostupan.

Sačuvajte vredne stvari na plaži

Sunčate se na nekoj plaži, ali vas je strah svaki put kada uđete u vodu da ćete ostati bez dragocenih stvari, kao što su novac i slične stvari koje morate da nosite sa sobom? Prevarite potencijalne lopove tako što ćete staru bocu od šampona oprari i iseći tako da možete da sve to ubacite unutra i zatvorite.

http://www.youtube.com/watch?v=CL78eVVW9_M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track