KANJE VEST: Ja sam Bog, najveća rok zvezda na planeti!

Narcis

KANJE VEST: Ja sam Bog, najveća rok zvezda na planeti!

Pop kultura -
Šta vam nije jasno u rečenici da sam ja Bog? Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu, pita se Kanje u pesmi

Reper Kanje Vest i muž starlete Kim Kardašijan izgleda obožava sebe. On je u svojoj novoj pesmi opevao svoju malenkost...

"Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu", pita se američki reper u dokumentarcu pompeznog naziva "Novi zavet Kanje Vesta"

Za jedne je arogantni reper sa ogromnim egom, za druge je sve što on kaže istina, a jedno je sigurno - Kanje Vest je uspeo da ode korak dalje i sa svojim dokumentarnim filmom "Novi zavet Kanje Vesta" u kojem objašnjava zašto je Bog, ponovo uzburka duhove.

U video klipu koji traje 34 minuta na jednom mestu su prikupljene sve najzanimljivije Vestove izjave, a između ostalog, on kaže:

"Šta vam nije jasno u rečenici da sam ja Bog? Zar ja nisam najveća rok zvezda na svetu? Zar nisam ja taj koji je uticao na sve muzičare? Zar nisam osvojio devojku koju sam želeo i zasnovao porodicu? Zar nisam izazvao frku kod dva predsednika", deklamuje Kanje.

Pogledajte Vestov "Novi zavet".

http://www.youtube.com/watch?v=SI2EowIn9EM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track