Mali Stanoje: Slavko Štimac je moj glumački uzor
Foto: Dado Djilas

Predrag Vasić ima pune ruke posla

Mali Stanoje: Slavko Štimac je moj glumački uzor

Pop kultura -
Nasledio njegov lik: Mnogi porede nas dvojicu i drago mi je što je baš on preuzeo moju ulogu u seriji o Montevideu. Štimac je veliki glumac

Šesnaestogodišnji glumac Predrag Vasić pozajmio je glas vikingu Štucku u nastavku epske avanture „Kako da dresirate svog zmaja 2“.Vasić, koji je slavu stekao ulogom malog Stanoja u filmu i seriji „Montevideo“, prvi put je radio sinhronizaciju animiranog filma. Ovo ostvarenje nastalo je u radionici studija „Drimvorks“ u Americi, a publika će moći da ga pogleda premijerno u subotu, u bioskopu „Sinepleks“, u tržnom centru „Ušće“.- Ovo je moja prva sinhronizacija u karijeri. Mnogo lepa uloga i veliko iskustvo za mene. Razlikuje se od svega što sam dosad radio.

Tim... Sa Balerinom i Tirketom
Tim... Sa Balerinom i Tirketom

Šta će biti sa Stanojem do kraja serije „Montevideo, vidimo se“?- Ostaće u Urugvaju s Pakom i zarađivaće za život čisteći cipele. On živi za fudbal i Tirketa.Tvoj lik u seriji nasledio je Slavko Štimac. Šta nam možeš reći o tome?- Mnogi porede nas dvojicu i drago mi je što je Slavko nasledio moju ulogu. Štimac je veliki glumac i jedan od mojih uzora.Mnogi pričaju o tvojoj ulozi silovane devojčice u drami „Na otvorenom putu“?- Nisam imao dilemu da li treba da igram kad me je Uroš Ćosić pozvao. Napravili smo odličnu predstavu.

Sinhronizacija... Peđa u crtaću
Sinhronizacija... Peđa u crtaću

Zašto ti reditelji uvek daju da igraš delinkventa ili siroče, a ne običnog dečaka?- Ne znam što baš mene vide kao dobar izbor za takve uloge. Nisam o tome nikad razmišljao.Kako ćeš provesti leto? Hoćeš li biti angažovan na novim projektima?- Uglavnom ću se odmarati i učiti kako bih uspeo da popravim neke ocene. Plan je da već posle sledeće godine pokušam da upišem glumu. Ako ne budem uspeo da se upišem iz prve, pokušavaću i narednih godina. Nema trenutno nagoveštaja da ću nešto novo snimati.

Veliki Stanoje... Slavko Štimac
Veliki Stanoje... Slavko Štimac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track