VELIKI FAN: Pilot Vladimir izvodi vratolomije u čast Mejdena!
Foto: Kurir Štampano

17. jul na Kalemegdanu

VELIKI FAN: Pilot Vladimir izvodi vratolomije u čast Mejdena!

Pop kultura -
Za ovu specijalnu tačku, Bulat će da koristi pravi akrobatski avion marke Zlin 526F, nekad veoma popularan i kod pilota u SFRJ

BEOGRAD - Akrobatski pilot Vladimir Bulat iz Beograda, član aero kluba "Falcons" iz Zrenjanina, izvešće akrobatsku tačku pre koncerta grupe Iron Maiden 17. juna na Kalemegdanu.

Posebnu tačku u trajanju od sedam minuta, ovaj pilot priprema danima sa svojim kolegama iz kluba, a na ideju je došao kad je koncert objavljen, budući da je i sam veliki fan popularnih Mejdena, ali i kako kaže, jer mu je pevač benda Bruce Dickinson kolega pilot.

Za ovu specijalnu tačku, Bulat će da koristi pravi akrobatski avion marke Zlin 526F, nekad veoma popularan i kod pilota u SFRJ.

Donji deo aviona je posebno oslikan, a na slici se nalazi lik popularne maskote benda Edija sa omota za album "Aces High" i istoimenu pesmu koja govori o vazdušnoj bici za Britaniju u Drugom svetskom ratu.I pevač grupe Irom Maiden sprema aero šou 5. jula na Sonisphere festivalu kojim sezavršava njihova "Maiden England" turneja.

Najpoznatiji muzičar među pilotima Bruce Dickinson, zajedno će sa grupom pilota da izvede simulaciju bitke na nebu u čast stogodišnjice pobede nad nemačkim pilotima u Prvom svetskom ratu.Ulaznice za koncert Mejdena na Kalemegdanu prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i cele Evrope.

U prodaji su ulaznice za Parter 1 i 2 po cenamaod 3.500 i 2.990 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track