(VIDEO) Upoznajte balerinu Melani (27), novu devojku Mika Džegera!
Foto: Facebook

Prežalio dizajnerku

(VIDEO) Upoznajte balerinu Melani (27), novu devojku Mika Džegera!

Pop kultura -
Njih dvoje su se upoznali samo nekoliko dana pre nego što je bivša partnerka 70-godišnjeg frontmena Rolingstonsa, modna dizajnerka Loren Skot

LONDON - Nova devojka Mika Džegera, s kojom je nedavno viđen zagrljen na balkonu svoje hotelske sobe u Cirihu, je 27-godišnja primabalerina Melani Hemrik.

Njih dvoje su se upoznali samo nekoliko dana pre nego što je bivša partnerka 70-godišnjeg frontmena "Rolingstonsa", modna dizajnerka Loren Skot, izvršila samoubistvo.

Hemrik, koja je 40 godina mlađa od ser Mika, članica je Američke balestke pozorišne trupe i živi na Menhetnu, samo par kilometara od stana koji je slavni muzičar delio sa Lorenom.

Džeger i mlada plesačica su se prvi put sreli u martu u Tokiju, gde je on imao koncert sa Stonsima, a ona nastup sa svojom trupom.Lorenina porodica je gnevno reagovala kada su se pojavile fotografije na kojima su Džeger i Hemrik snimljeni zajedno.

Njena sestra Džen Šejn je izjavila: "Njegova ćerka kaže da mu je srce i dalje slomljeno i da je očajan zbog smrti moje sestre - a onda vidite ove fotografije. Nikad se on neće promeniti".

http://www.youtube.com/watch?v=mU80WZvsUcw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track