POGLEDAJTE: Nećete verovati šta asistenti rade za neke zvezde!

Poznati i slavni

POGLEDAJTE: Nećete verovati šta asistenti rade za neke zvezde!

Pop kultura -
Jednom prilikom Ledi Gaga nije mogla da hoda, što zbog iscrpljenosti, što zbog autfita, pa ju je asistent nosio na rukama

Slava sa sobom nosi puno privilegija, ali dok se neke zvezde ponašaju kao "obični" ljudi, neke zvezde dobro koriste svoj status i njihovi pomoćnici imaju pune ruke posla

Glumicu Lenu Danham pomoćnik je hranio na setu snimanja serije produkcije HBO „Girls“ u Njujorku, jer je ona bila „prezauzeta“ da bi svojim rukama držala sendvič! No, još je puno takvih suludih stvari koje su za neke velike zvezde pomoćnici morali da rade.

Ponekad se mnogi pitaju kako uopšte Ledi Gaga može da hoda u nekim ekscentričnim kombinacijama... Jednom prilikom nije mogla da hoda, što zbog iscrpljenosti, što zbog autfita, pa ju je asistent nosio na rukama. Ali ona pomoćnike ima i za hrpu drugih stvari: nošenje torbe, psa, pića...

Maraja Keri kao i brojne druge zvezde, jako paze na svoj izgled, pogotovo prilikom pojavljivanja na televiziji. No, ponekad ne stigne da sve obavi na vreme pa je tako pre jednog snimanja asistenkinja morala da joj depilira nausnice.

Maraja Keri, foto Rojters
Maraja Keri, foto Rojters

Bruno Mars verovatno mnogo toga prepušta svojim asistentima. Jednom mu je jedna pomoćnica čak tresla nos pre učestvovanja u jednoj emisiji..

Ako Tamara Eklston negde šeta, a pada kiša, teško da ćete je videti s kišobranom u ruci. Ona za takve stvari ima svoje pomoćnike.

O modnom stilu Džastina Bibera mnogi vode računa. Ponekad mu asistenktinja pomaže da čak i pantalone namesti, da izgledaju spušteno, kako treba.

Nije lako pojaviti se na crvenom tepihu u glamuroznoj haljini sa ogromnim šlepom, a da prilikom poziranja sve bude na svom mestu.

Eva Longorija to zna, zato po potrebi ima asistenkinju, koja joj namešta 'šlep' haljine, kao na primer 2012. godine na filmskom festivalu u Kanu.

Eva Longorija, foto Rojters
Eva Longorija, foto Rojters

(Hot.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track