Texas Flood predgrupa Stivenu Sigalu

24. juna u Centru Sava

Texas Flood predgrupa Stivenu Sigalu

Pop kultura -
Grupa Texas Flood je nastala pod uticajem muzičara kao što su Stevie Rai Vaughan, Jimi Hendriks, Gov"t Mule i Led Zeppelin i već deset godina neguje žestok gitarski bluz rok

BEOGRAD - Po želji Stivena Sigala, junaka akcionih filmova, kao predgrupa će mu na koncertu u Sava Centru 24. juna nastupiti domaća grupa Texas Flood, najavili su organizatori iz Kombank Arene.

Grupa Texas Flood je nastala pod uticajem muzičara kao što su Stevie Rai Vaughan, Jimi Hendriks, Gov"t Mule i Led Zeppelin i već deset godina neguje žestok gitarski bluz rok.

Ovaj power-trio je 2009. je svirao i kao predgrupa čuvenog teksaškog benda Ž Top u Beogradskoj areni, a imaju reputaciju visoko energičnog i glasnog bluz rok benda.Ljubav prema bluz muzici, Stiven Sigal neguje od detinjstva, ali malo poznato je da se muzikom bavi duže nego glumom, pošto je prvu gitaru dobio u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji po cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" šoping centra.

http://www.youtube.com/watch?v=lbbeElSiuTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track