USKORO OŽENJEN: Kluni slavi momačko veče sa striptizetama!
Foto: Rojter

Bliži se kraj Džordžovoj slobodi

USKORO OŽENJEN: Kluni slavi momačko veče sa striptizetama!

Pop kultura -
Glumčevi prijatelji planiraju da organizuju žurku pred njegovo venčanje sa Amal Alamudin u jednom poznatom striptiz baru u Santa Barbari

Gole cice i hektolitri alkohola obeležiće momačko veče čuvenog holivudskog srcelomca Džordža Klunija (53).Poznati glumac konačno je poklekao, pa će sudbonosno „da“ izgovoriti svojoj verenici, advokatici Amal Alamudin (36) iz Britanije. Oni će se venčati u septembru, a njegovi prijatelji mu spremaju spektakularni oproštaj od „slobode“. Oni su već rešili da žurku pred svadbu naprave u jednom striptiz baru u Santa Barbari. Iako se ova ideja ne dopada Kluniju, njegovi prijatelji od svoje namere ne žele da odustanu. Smatraju da momačko veče moraju da obeleže striptizete i mnogo alkohola, otkrio je izvor magazinu In tač.

Bez publiciteta- Kluni želi da njegovo momačko veče i svadba prođu bez velikog publiciteta. On stalno govori društvu da čuvaju planove u tajnosti. Više puta im je rekao: „Zar bi ja trebalo da slušam sve ovo? Jednostavno me iznenadite!“ - naveo je izvor.Glumac, koji iza sebe ima brak sa koleginicom Talijom Balsam, od koje se razveo1993. godine, organizaciju venčanja prepustio je svojoj verenici. S obzirom na to da je ona Britanka, velika je mogućnost da se na večnu ljubav zavetuju u Londonu.Kriju mesto venčanja- Par je rekao da će u poslednjem trenutku saopštiti mesto venčanja. Ni Džordž ni Amal ne žele da venčanje bude javno, već privatnog karaktera - rekli su izvori bliski Kluniju.Amal Alamudin, koja je libanskog porekla, bila je savetnik bivšeg generalnog sekretara UN Kofija Anana za Siriju i pravni zastupnik bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko i osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža. Takođe je učestvovala u sudskom procesu protiv Slobodana Miloševića u Hagu. Inače, pre nego što je upoznao buduću suprugu, glumac je bio u vezi s rvačicom Stejsi Kibler, koja je sada trudna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track