MALO SEKSA I UMETNOSTI: Naslovnice koje je trebalo da budu cenzurisane!

Vruće fotke

MALO SEKSA I UMETNOSTI: Naslovnice koje je trebalo da budu cenzurisane!

Pop kultura -
Avgustovsko izdanje Eskvajera za 2010. godinu ne samo da je nateralo ljude da se okreću na trafikama, već je i zavrtelo prodaju do neba, pogledajte zašto
1 / 7

Svi će vam reći da naslovnice prodaju magazine, pogotovo kod onih impulsivnih kupaca. Upravo zbog toga urednici su rešili da svoje naslovne strane obogate sa malo seksa i umetnosti, u nekim zemljama mogli bi da kažemo da bi ove strane bile cenzurisane

Anđelina Džoli Esquire 2004.Anđelina je 2004. godine krasila naslovnicu Eskvajera i to pod etiketom najseksipilnije žene ikada. Za one koji su se dvoumili da li je Džolijeva dovoljno seksi, fotograf Džejms Vajt se potrudio da im dokaže! U kupaćem kostimu kroz koji se nazire seksi telo, Anđelina je i mokra što dodatno budi maštu. Naslovnica je samo tu da zaintrigira kupce, ali ono što ih je čekalo unutra jeste još provokativnijih fotki, još vode i još kože. Anđelina je dokazala da je najseksipilnija žena, zaista seksi bez mnogo truda.

Keti Peri Esquire 2010.Avgustovsko izdanje Eskvajera za 2010. godinu ne samo da je nateralo ljude da se okreću na trafikama, već je i zavrtelo prodaju do neba. Na naslovnici je bila polu gola Keti Peri. Rukama je pokrila grudi, ali dovoljno otkrila da zaintrigira. Za obne koji nisu ni pogledali donji deo slike...i noge su prilično zanimljive...

Sindi Kraford Vanity Fair 2006.Italijansko izdanje za 2006. godinu imala je nešto neodoljivo za svakog heteroseksualnog muškarca - provokativna fotka Sindi Kraford. Ona je tada bila crvenokosa, seksi i zavodljivo, a ni danas ne možemo da kažemo da ne izaziva na greh. Fotografija bi bila sasvim u redu, da nije izazozne poze manekenke i pokazaivanja grudi koje podižu telesnu temperaturu.

Rijana 2012. GQ Men Of The YearSve što ona radi mora da ide "preko crte" i to je upravo i pokazala na ovoj naslovnici. Ubola je džekpot sa ovim slikanjem jer je ovo bila retka situacija da se žena nalazi na njihovom kaveru. Da bi proslavila tu situaciju, RiRi se skroz skinula i samo ogrnula jaknicom. Najbolji deo fotke su njene tetovaže koje je tada otkrila.

Lindzi Lohan 2008. New YorkIzdanje za februar 2008. godine krasila je Lindzi kao Merilin Monro. U tom trenutku prošlo je manje od godinu dana od njenog trećeg lečenja, a glumica je na slikanju pokazala SVE, prekrila se prozirnom tkaninom, a naslovna strana je bila samo trejler za ono što je čekalo unutra.

Kim Kardašijan 2010. WS obzirom da je Kim pokazala do tada sve varijante sebe u raznim kupaćim kostimima i u donjem vešu, starleta je rešuila da se za ovaj magazin skroz skine! Njene "opasne zone" prekrili su naslovi, a unutra su bile slične fotografije, tačnije Kim skroz gola!

Kjara 2008. VibeBilo je puno kontraverze koje su pratile ovu naslovnicu, s obzirom da je R&B zvezda pokazala zaista sve. I ako su intimni delovi zvezde pokriveni zanimljivim umetničkim pozama, magazin je dobio pažnju koji je i želeo.

Skarlet Johanson & Kira Najtli Vanity FairOva trojka je prodrmala Holivudsko izdanje 2006. godine. Nije nedostajalo ni "zvezda" ali ni umetničke fotografije ni golotinje na ovoj naslovnici. Srećno gole sa dobro obučenim muškarcem i fotografom Eni Lebovic, pa šta može da bude pogrešno?

Eva Mendez 2007. MaximOmiljena devojka sa naslovne strane Maksima za 2007. godinu gde je glumica izgledala apsolutno čarobno. Eva je skroz gola na fotki, a njene neverovatne obline u joga pozi su probudile maštu. Međutim taktički su pokrivene sve intimne zone, a fotka vas navodi da mislite da vidite i više nego što je zaista otkriveno.

Dženifer Aniston GQ 2009.Da je Bred Pit posle ove fotke ostavio Dženifer, zaista bi se svi zapitali šta je njegov problem. Da, definitivno je Dženifer izgledala jako seksi, potpuno gola samo sa kravatom. S obzirom da je u intervjuu u ovom časopisu prvi put progovorila o Anđelini i Bredu nije ni čudo da je tiraž bio milionski!

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track