DA LI STE SPREMNI ZA VEČERAS: Bili Ajdol od 21 sat na Kalemegdanu!

Nova satnica

DA LI STE SPREMNI ZA VEČERAS: Bili Ajdol od 21 sat na Kalemegdanu!

Pop kultura -
Finale rokenrol maratona pripada jednoj od najvećih rokenrol zvezda u istoriji, Biliju Idolu koji će na veliku scenu izaći od 21 sat

Legenda rokenrola Bili Ajdol izaći će na binu u 21 sat, što je za sat vremena ranije nego što je bilo planirano u sredu kada je koncert zbog kiše pomeren za danas.

Kultna beogradska grupa "Dža ili Bu", domaćini ovogodišnjeg "Belgrade Calling festivala", na binu izlazi već od 18.15 časova. Posle njih scena pripada skopskom bendu Tempera, supergrupi sastavljenoj od članova nekadašnjeg Arhangela, čiji će novi album „Igraj“ moći da se čuje uživo već od 19 časova.

Još jedna regionalna rokenrol grupa predstaviće svoj novi album „Ćiribu Ćiriba“, ali uz pregršt najvećih hitova iz karijere druge 30 godina, kada Davor Gobac i Psihomodo pop počnu da prže od 20 čas.

Finale rokenrol maratona pripada jednoj od najvećih rokenrol zvezda u istoriji, Biliju Idolu koji će na veliku scenu izaći od 21 sat. Ulaznice koje su kupljene za jučerašnji koncert koji je, nažalost, zbog nevremena pomeren, važiće i danas!

Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića, i od keja na Dunavu, biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred kontrole ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, gde će publika moći da nabavi svoje ulaznice i pred sam koncert po nepromenjenim cenama.

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave koji će ceo biti zatvoren tokom večeri, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će u od danas od 17 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking "Donji grad" kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza.

U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere).

NOVA SATNICA

18:00 otvaranje vrata18:15 Dža ili Bu19:00 Tempera20:00 Psihomodo pop21:00 Billy Idol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track