PRVI PUT U BEOGRADU: Si Lo Grin nastupa na Bir Festu!

Kralj soula

PRVI PUT U BEOGRADU: Si Lo Grin nastupa na Bir Festu!

Pop kultura -
Po prvi put u Beogradu, kralj soula, poznat po ekscentričnom izgledu i sjajnom odnosu sa publikom, izvodiće najveće hitove iz svoje dvadeset godina duge karijere

BEOGRAD - Prvog dana ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa koji će biti održan od 13. do 17. avgusta na Ušću nastupiće američka muzička zvezda Si Lo Grin.

Po prvi put u Beogradu, kralj soula, poznat po ekscentričnom izgledu i sjajnom odnosu sa publikom, izvodiće najveće hitove iz svoje dvadeset godina duge karijere.

Bir Fest svake godine realizuje i višemesečne kampanje sa društvenim porukama i time utiče na edukaciju stanovništva, pa se Beogradska kulturna mreža, kao producent festivala, odlučila da ovog leta, sve aktivnosti usmeri na prikupljanje pomoći za stanovištvo ugroženo u majskim poplavama.

Tako će tradicionalna kampanja "Biram da recikliram" imati i svoj dodatak, pa će se zvati "Biram da recikliram i doniram", jer će sav novac od otkupa prikupljenih limenki biti usmeren za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

Takođe, zarada od prodaje suvenira Beer Festa biće uplaćena na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima, a svi segmenti marketinške kampanje obuhvatiće apele za pomoć.

Osim humanitarnih akcija u fokusu glavnih poruka Belgrade Beer Festa je i društveno odgovorna kampanja “Nemoj da piješ dok voziš” koju festival sprovodi iz godine u godinu.

Sa preko 650 hiljada posetilaca za pet dana i ogromnim publicitetom koji ga prati, ovaj festival je postao broj jedan turizma Beograda i jedna od najprepoznatljivijih manifestacija koju prestonica nudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track