STIPSE: Konobari će pre dobiti na lotou nego bakšiš od poznatih zvezda

Škrtice

STIPSE: Konobari će pre dobiti na lotou nego bakšiš od poznatih zvezda

Pop kultura -
Neki od slavnih nisu ostali u lepom sećanju brojnim konobarima, jer se pokazalo da su velike škrtice

Pomislili biste da su slavne ličnosti darežljive, s obzirom na to koliko zarađuju, međutim, neki od njih nisu ostali u lepom sećanju brojnim konobarima, jer se pokazalo da su velike škrtice.

Izgleda da Madona stavrno jeste "Materijalna devojka", jer joj je svaki dolar bitan. Ona već godinama ima reputaciju kao osoba koja ne ostavlja bakšiš u restoranima i barovima. Jedan od poznatih slučajeva njene škrtosti je svakako njen boravak sa još 28 ljudi u hotelu Brajant u Njujorku. Ne samo da su izludeli osoblje hotela svojim suludim zahtevima, na kraju niko u hotelu nije dobio ništa od kraljice popa.

Ova glumica je takođe pozata kao osoba koja ne daje napojnice uz veliki račun. Mendažer jednog restorana u Holivudu ispričao je medijima da Kirsten nije ostavila ni dolara na račun od 233 dolara.

Glumac je poznat po nezgodnoj naravi, a izgleda da konobari ne žele da mu se zameraju. Prilikom Penove posete restoranu u Nju O releansu, konobari su morali stalno da vode računa da li nezgodni glumac i njegovi prijatelji imaju sve što im treba. Kada su plaćali račun koji je iznosio 450 dolara, glumac i njegovi prijatelji su otišli a da nisu ostavili ništa za konobare.

Ako je neko u Holivudu poznat kao ličnost koja vodi računa o običnim ljudima, onda je to režiser Majkl Mur. Međutim, izgleda da on brine o njima samo na filmu, jer je prilikom posete restorana u Los Anđlesu ostavio samo 17 dolara bakšiša. Račun je iznosio 452 dolara, a konobar koji ga je uslužio izjavio je da je režiser "pretenciozni kreten".

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track