7 originalnih tetovaža poznatih dama!

Ponosno ih nose

7 originalnih tetovaža poznatih dama!

Pop kultura -
Rijana ima brojne tetovaže po celom telu. Ipak, njena najinteresantnija tetovaža je tetovaža boginje Izide

Sve je više istetoviranih dama u svetu poznatih. Glumice, pevačice, modeli, svi su poludeli za tetovažama.

1. RijanaRijana ima brojne tetovaže po celom telu. Ipak, njena najinteresantnija tetovaža je tetovaža boginje Izide, koja se smatra idealnom suprugom i majkom. Njena tetovaža se nalazi na grudima, odmah ispod dojki i uradila ju je kako bi odala priznanje svojoj baki koja je umrla u julu 2012. nakon duge borbe s rakom.

To nije njena jedina tetovaća, na zadnjici pevačica je istetovirala list marihuane.

2. Kara Delavinj

Supermodel Kara Delavinj poznata je po svom čudnom ukusu i ponašanju. Ona do sada ima tri tetovaže, a najbolja od njih je tetovaža lava na kažiprstu desne ruke.

3. Majli Sajrus Majli je još jedna od zvezda koje imaju mnogo tetovaža. Njena najbolja tetovaža je portret njene bake Lorete Finli, koji je uradila Ket von Di. Na Tviteru je objasnila zašto je uradila tetovažu: "Zato što sam joj ja miljenica, a i ona je moja“. Tetovaža se nalazi na podlaktici desne ruke.

4. Pink Da bi uradila tetovažu zmaja na levoj butini, Pink je morala da odvoji sedam sati. Uradila ju je u Australiji. "Mislim da zmajevi donose sreću", rekla je ona.

5. Lena DanamLena Danam ima dve tetovaže koje su inspirisane dečijim knjigama – jedna je na bicepsu, a druga na leđima. Tetovaža na njenom bicepsu prikazuje Ferdinanda, bika iz dečije knjige „The Story of Ferdinand“.- Kako dobru poruku ima ta knjiga. Samo budi to što jesi i ne bodi nikog svojim rogovima bez potrebe – kaže Lena.Druga tetovaža je tetovaža iz Eloiz knjiga.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

6. Demi LovatoDemi Lovato ima tetovažu 12 crnih ptica koje se prepliću na desnoj podlaktici. I ovu tetovažu uradila je Ket von Di.

7. Džesi Džej Džesi Džej na svom kuku ima tetovažu citata „Don't lose who you are in the blur of the stars“, što su reči njene pesme „Who You Are“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track