NA MLEČNOM PUTU: Ovo je dublerka lepe Monike Beluči
Foto: Facebook

Na mlečnom putu

NA MLEČNOM PUTU: Ovo je dublerka lepe Monike Beluči

Pop kultura -
U Kusturičinom filmu Jelena Malovrh glumicu menja u scenama u vodi
1 / 5 Foto: Facebook

Jelena Malovrh (22) iz Trebinja u filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" je dublerka slavne Monike Beluči."Biti dublerka Monike Beluči je velika čast. U početku mi je sve delovalo nestvarno jer takva prilika se retko pruža. Osim što je prelepa, Monika je divna žena i veliki profesionalac. Družila se sa nama, čak me je i bodrila u scenama u kojima sam je menjala. Tako velika zvezda, a tako divan čovek. Jedva čekam nastavak snimanja s njom", rekla nam je Jelena, koja se dugo bavila plivanjem, a po profesiji je fizioterapeut.

U Kusturičinom filmu Moniku je menjala u scenama u vodi. Kako joj je to bilo prvo iskustvo dublera, kaže da je imala tremu. "Trebalo mi je malo vremena da se naviknem, ali zahvaljujući predivnoj ekipi i profesoru Kusturici brzo sam se opustila", rekla je Jelena i dodaje da je reditelj veoma ozbiljan na snimanju.

"Kusturica svakako traži ozbiljnost u poslu, ali van snimanja je uvek bila opuštena atmosfera. U nastavku ovog filma glumiće i Sloboda Mićalović, a Jelena bi trebalo i nju da menja u nekim scenama.

"O tome još ništa ne znam dok ne krene snimanje", rekla je Jelena.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track