VERA U VEČNU LJUBAV: Marica i Branislav u braku 53 godine, vole se kao prvog dana
Foto: Dejan đurić

Bračni par iz Ivanjice

VERA U VEČNU LJUBAV: Marica i Branislav u braku 53 godine, vole se kao prvog dana

Pop kultura -
Ako ima ljubavi ima svega, priča baka Marica koja je napunila 71 godinu i vredno brine kako o domaćinstvu tako i o suprugu Branislavu koji je pre dve godine oslepeo

I posle 53 godine, kod starog bračnog para Dimitrijević, čija je slika pod nazivom "Ljubav" osvojila Srbiju, a uskoro možda i svet, ne jenjava! Vole se i paze isto kao i prvog dana...

"Ako ima ljubavi ima svega", priča baka Marica koja je napunila 71 godinu i vredno brine kako o domaćinstvu tako i o suprugu Branislavu koji je pre dve godine oslepeo.

Iako životni uslovi nisu laki u selu Ravna gora na Katićima pokraj Ivanjice i pored činjenice da sami žive, vitalna baka brine o suprugu sa istom dozom ljubavi kao i prvog dana. Otkako ih je lokalni fotograf Dejan Đurić ovekovečio na ulicama Ivanjice i naslovio rečju "Ljubav", njihova dirljiva fotografija ona ne prestaje da bude hit na društvenim mrežama.

Čak je i glumac Sergej Ćetković objavio na svojoj Fejsbuk stranicu uz komentar: "Evo prave ljubavi".

Baka Marica ističe da, iako su ostali sami i deca su otišla svojim putem, ništa joj nije teško jer im je lepo kada su zajedno.

"Dovoljan je samo topli stisak ruke i već vam je bolje, znate da je neko tu da brine o vama. Zaboravili smo da se volimo i poštujemo. Deco moja to je najvažnije!" priča Marica.

Ona tvrdi da njihova ljubav traje od trenutka kada su se upoznali i venčali, a od tada je prošlo punih 53 godine..

"Dajem ljubav ali je i dobijam zauzvrat. Bilo je trenutaka i kada se malo zavadimo živi smo ljudi, ali sve je to bezazleno, kratkog daha... Pobedi ljubav na kraju. I to je moja poruka vama deco, volite se jer ljubav može da prebrodi sve nedaće", kaže baka Marica.

(24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track