TEŠKA GODINA: Mik Džeger prvi put javno progovorio o smrti partnerke

Prvi intervju

TEŠKA GODINA: Mik Džeger prvi put javno progovorio o smrti partnerke

Pop kultura -
Džeger se pojavio na jednoj američkoj televiziji, u emisiji u kojoj je promovisao film koji producira, o kralju soula Džejmsu Braunu, a dotakao se i bolne teme o gubitku partnerke Loren Skot

Pevač Rolingtonsa, Mik Džeger, dao je svoj prvi intervju posle više od četiri meseca, nakon tragične smrti njegove partnerke Loren Skot u martu ove godine, u kome je izjavio kako je ovo jako težak period za njega, možda i najteži u životu.

Džeger se pojavio na jednoj američkoj televiziji, u emisiji u kojoj je promovisao film koji producira, o kralju soula Džejmsu Braunu, a dotakao se i bolne teme o gubitku partnerke Loren Skot (49).

Na pitanje voditelja kako se drži ovih meseci, Mik je rekao:

"Sada sam okej. Jako težak period je iza mene, ali uspeo sam da se vratim turneji sa Stonsima, i da se posvetim drugim stvarima, uključujući i pravljenje sjajnog filma". On je izjavio kako je najveću podršku u bolnim trenucima dobio od prijatelja i porodice, koji su mu pomogli da prebrodi težak period.

Džeger i Loren Skot su u vezi bili 13 godina, a živeli su u zajedničkom stanu na Menhetnu, u kojem je ona, iz nepoznatih razloga sebi oduzela život u martu ove godine.

Podsetimo, Mik je utehu pronašao u zagrljaju balerine Melani Hemrik (27), sa kojom je utehu pronašao u junu, kada su ih fotografi uslikali zagrljene na terasi jednog ciriškog hotela. Pevač je tada kritikovan, najviše od strane sestre njegove pokojne partnerke, koja je njegovo ponašanje nazvala "groteskno ponižavajućim".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track