REJČEL OČAJNA: Glumica potresena zbog Rajana Goslinga i Eve Mendez

Nadala se pomirenju

REJČEL OČAJNA: Glumica potresena zbog Rajana Goslinga i Eve Mendez

Pop kultura -
Rejčel je potpuno razočarana informacijom da je Eva u drugom stanju. Sada zna da je njena veza sa Rajanom završena zauvek, i zaista je u teškom stanju zbog toga

Vest da njen bivši momak očekuje dete sa latino lepoticom Evom Mendes potpuno je uništila Rejčel Mekadams, posebno jer ga je ona ostavila Goslinga upravo zbog toga što nije bio spreman da se ostvari u uloci oca.Informacija da glumački par Rajan Gosling i Eva Mendes očekuju svoje prvo dete iznenadila je svetsku javnost, posebno bivšu devojku popularnog glumca Rejčel Mekadams.

Nju je veoma pogodilo saznanje da njen bivši dečko očekuje dete sa drugom devojkom, posebno jer je negde gajila nadu da će nekada njih dvoje biti zajedno.

"Rejčel je potpuno razočarana informacijom da je Eva u drugom stanju. Sada zna da je njena veza sa Rajanom završena zauvek, i zaista je u teškom stanju zbog toga", otkrio je izvor. Ona je odlučila da prekine vezu sa Goslingom upravo zbog toga što on nije bio siguran da želi decu, pa ju je ova situacija zbog toga još više pogodila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track